Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Καυτή η Λυών


Bet Agent
Bet Agent 2014-11-22

Επιστροφή στα… συνηθισμένα με ένα γεμάτο κουπόνι μετά την διεξαγωγή μιας ακόμα αγωνιστικής στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Μόνο στην Ελλάδα λογικά δεν θα αρχίσει η αγωνιστική δράση, με όλα αυτά που διαδραματίζονται και ουσιαστικά υποβαθμίζουν ακόμα περισσότερο το προϊόν σε όλους τους τομείς.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, παρά την διακοπή, θεωρώ ότι η Σαουθάμπτον έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Αστον Βίλα. Η ψυχολογία των «αγίων» είναι στα ύψη μετά τις τέσσερις σερί νίκες και μάλιστα αυτή την στιγμή δείχνουν οι μοναδικοί που καταδιώκουν την πρωτοπόρο και αήττητη Τσέλσι. Η Αστον Βίλα προέρχεται από ένα τραγικό σερί επτά αναμετρήσεων με έξι ήττες και ο τεχνικός Πολ Λαμπέρτ είναι σε μεγάλη πίεση. Το άγχος για αποτέλεσμα σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο καλό δεν κάνει και μπορεί να λειτουργήσει μπούμερανγκ.

Στην Λιγκ1, πρώτη επιλογή το Over στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Κόλτσεστερ και Κόβεντρι. Οι γηπεδούχοι βασανίζονται σημαντικά στον αμυντικό τομέα, έγιναν ενισχύσεις στα μετόπισθεν αλλά σίγουρα απαιτείται και χρόνος. Η Κόβεντρι και αυτήν με την σειρά της, παρότι βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν πίσω (στα δέκα τελευταία πρωταθλήματος).

Από την ίδια κατηγορία, θα ρισκάρω στο διπλό της Σκάνθορπ με την Κρόουλι. Με περισσότερες μέρες ξεκούρασης η Σκάνθορπ, που με τον Μαρκ Ρόμπινς στον πάγκο δείχνει βελτιωμένη στα τελευταία της παιχνίδια. Στην Κρόουλι το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό παρά την ισοπαλία εκτός με την Ολνταμ. Ο τεχνικός, Τζων Γκρέγκορι πήρε δραστικά μέτρα αφήνοντας εκτός ομάδας πέντε παίκτες, ζήτησε ανανέωση αλλά και ο ίδιος μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο (από την Τζίλιγχαμ εντός, όπου προηγήθηκε και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα) παίζει σε κάθε ματς το… κεφάλι του.

Στη Γαλλία, η Λυών προέρχεται από ένα εντυπωσιακό σερί πέντε νικών (και εννιά ματς αήττητη) και δείχνει ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο. Η Μπαστιά κυμαίνεται στην μετριότητα, παρουσιάζοντας ανά παιχνίδι διάφορα ζητήματα προς λύση (μια η άμυνα και μια η δυσκολία στο σκοράρισμα). Τέλος στο Καμπιονάτο, η Ρόμα δεν έχει περιθώρια για απώλειες στο κυνήγι του τίτλου και της κορυφής και η αδύναμη όπως παρουσιάζεται φέτος, Αταλάντα (με τεράστιο πρόβλημα στο γκολ) δεν μπορεί να της σταθεί εμπόδιο.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι