Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

«Καθαρίζουν» Σουόνσι και Λούτον


Genius
Genius 2014-11-28

Μετά τη… σφήνα με τους αγώνες των εθνικών ομάδων και την πέμπτη αγωνιστική σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, επανερχόμαστε στους κανονικούς ρυθμούς με όλα τα πρωταθλήματα να έχουν κανονικά δράση το Σαββατοκύριακο. Πρώτη στάση Αγγλία, όπου στην Πρέμιερ Λιγκ η Σουόνσι μπορεί να αξιοποιήσει εκ νέου την ισχυρή της έδρα υποδεχόμενη την Κρίσταλ Πάλας. Αρκετά καλή η μέχρι τώρα παρουσία των Ουαλών που μετρούν τέσσερις νίκες σε έξι παιχνίδια στο «Λίμπερτι», όπου πριν λίγες ημέρες ήταν η σειρά της Αρσεναλ να υποταχθεί. Από την πλευρά τους οι Λονδρέζοι χάνουν μέρος της δυναμικότητάς τους εκτός έδρας, έχοντας μόνο ένα διπλό σε έξι εξορμήσεις, στις οποίες κατά μέσο όρο δέχονται δύο γκολ.

Στη Λίγκα2, αρχικά θα ποντάρω στη νίκη της εξαιρετικής Λούτον που υποδέχεται την Μάνσφιλντ. Παρότι νεοφώτιστοι, οι γηπεδούχοι διαγράφουν θαυμάσια πορεία με την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Μπέρτον να τους διακόπτει αήττητο σερί έντεκα αγώνων με εννιά νίκες. Η Μάνσφιλντ δεν πάει καθόλου καλά, γι΄ αυτό προέβη και σε αλλαγή προπονητή κάτι που όμως δεν αρκεί για να τη μεταμορφώσει άμεσα, ενώ έχει όλο κι όλο ένα διπλό σε εννιά εξορμήσεις. Στην ίδια κατηγορία, ρισκάρω με το διπλό της Νιούπορτ επί της Καρλάιλ. Παραπάνω από σκληρό καρύδι οι φιλοξενούμενοι που αποδρώντας με μεγάλη νίκη από την έδρα της Μπέρι συμπλήρωσαν αισίως 15 αγώνες με μόλις μία ήττα. Αυτή η επίδοση τους επιτρέπει να βρίσκονται στα πέριξ των προνομιούχων θέσεων και θέλουν να ανέβουν ακόμη ψηλότερα περνώντας χωρίς απώλειες από μία ευάλωτη έδρα όπως εμφανώς είναι αυτή της Καρλάιλ.

Στη Δανία, δεν μπορώ να αγνοήσω την εκπληκτική φόρμα της επίδοξης πρωταθλήτριας Μίντιλαντ που αναμένεται να έχει εύκολο έργο με αντίπαλο την Βεστσάελαντ. Εκ διαμέτρου αντίθετη η παρουσία των δύο ομάδων, με την πρωτοπόρο της κατηγορίας να προελαύνει έχοντας αποσπαστεί με δέκα βαθμούς στη μάχη για τον τίτλο, ενώ η νεοφώτιστη δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία. Χαμηλά εδώ -όπως είναι φυσιολογικό- ο άσος και θα τον ποντάρω από το πρώτο ημίχρονο.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι