Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Φαβορί ΚΠΡ και Παλέρμο


Bet Agent
Bet Agent 2014-11-28

Αρκετές αναμετρήσεις, πολλές επιλογές και στο μενού του 4ημερου όπου φυσικά χρειάζεται η ανάλογη προσοχή καθώς το πλήθος αγώνων όταν είναι μεγάλο είναι πολύ εύκολο να αποπροσανατολίσει τον παίκτη και να τον οδηγήσει σε λάθος (κυρίως από την απληστία για περισσότερες επιλογές σε κάποιο παρολί).

Η πρώτη επιλογή αφορά την Πρέμιερ Λιγκ και τον άσο της ΚΠΡ με την Λέστερ. Παιχνίδι-εξάποντο και για τις δυο ομάδες αναφορικά με την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία. Στα τελευταία ματς η ΚΠΡ δείχνει βελτιωμένη (παρά την ήττα με 1-0 από την Νιουκάστλ εκτός), έχοντας μάλιστα βγάλει δύσκολο πρόγραμμα (με Μαν. Σίτι, Τσέλσι, Αστον Βίλα, Λίβερπουλ). Η Λέστερ συνεχίζει να έχει έντονο πρόβλημα στο σκορ, μετράει επτά ματς χωρίς τρίποντο ενώ τελευταίο φορά που σκόραρε ήταν στις αρχές του Οκτωβρίου για το πρωτάθλημα.

Στην Λιγκ1, η Ντονς φιλοξενεί την Κόλτσεστερ με τους γηπεδούχους να διεκδικούν φέτος με αξιώσεις την άνοδο. Εντός έδρας πιάνουν γρήγορο ρυθμό ενώ δημιουργούν πολλές φάσεις για γκολ. Η Κόλτσεστερ από την αρχή της σεζόν δείχνει πρόβλημα στα αμυντικά της καθήκοντα αλλά τουλάχιστον επιθετικά βρίσκει λύσεις. το Over είναι συνετή επιλογή αλλά σε καλύτερη τιμή παίζεται και το σύνολο τερμάτων 4-6 goal.

Στην Μπουντεσλίγκα, έστω και σε χαμηλές τιμές θα πάρω το διπλό της Ντόρτμουντ επί της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. Έχει μείνει πολύ πίσω η ομάδα του Κλοπ και ψάχνει ένα καλό σερί μέχρι την διακοπή για να μειώσει την απόσταση από τις πάνω θέσεις. Η ομάδα της Φρανκφούρτης είναι μαχητική αλλά δυσκολεύεται πολύ να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Για κάποιον που θέλει να ρισκάρει παραπάνω και να πάρει μια καλύτερη απόδοση, καλή περίπτωση και η νίκη της Ντόρτμουντ από ημίχρονο.

Στην Ελβετία, θα ρισκάρω στο διπλό της Λουκέρνης επί της Ααράου. Οι γηπεδούχοι στερούνται εμπειρίας, παραμένουν πέντε ματς χωρίς νίκη ενώ δύσκολα διατηρούν το μηδέν πίσω. Η Λουκέρνη δείχνει σημαντική βελτίωση με τον Μπάμπελ στον πάγκο (μόλις μια ήττα στα τέσσερα τελευταία) και έχει τις δυνατότητες για την δεύτερη φετινή της νίκη εκτός έδρας. Τέλος στο Καμπιονάτο, η Παλέρμο έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Πάρμα, με τους γηπεδούχους να δείχνουν συνέπεια και σταθερότητα το τελευταίο διάστημα, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που οδεύουν από ήττα σε ήττα (οχτώ στα εννιά τελευταία).


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι