Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Αξία σε Μονακό και Ιντερ


Bet Agent
Bet Agent 2014-12-19

Τελευταία αγωνιστική σε αρκετά μεγάλα πρωταθλήματα λίγο πριν την χειμερινή διακοπή με εξαίρεση φυσικά το Νησί όπου εκεί, όπως έχουμε πει και πάλι, είναι γιορτή το ποδόσφαιρο και υπάρχει χρόνια τώρα η λεγόμενη Boxing Day και αρκετές αγωνιστικές μέσα στο εορταστικό διάστημα.

Από την… αγαπημένη Αγγλία και συγκεκριμένα την Πρέμιερ Λιγκ, θα κρατήσω το Over στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Λέστερ. Εντυπωσιάζει με την φετινή της παρουσία η ομάδα του Αλαρντάϊς που φιγουράρει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Όπλο η ευχέρεια στο σκοράρισμα και η δημιουργία αρκετών φάσεων στα αντίπαλα καρέ. Η Λέστερ χαροπαλεύει στις τελευταίες θέσεις, έχει σοβαρότατο πρόβλημα στην άμυνα, το κλίμα δεν είναι καλό, προερχόμενη εκ νέου από αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών, με τον τεχνικό, Νάϊτζελ Πίρσον να είναι πλέον υπό μεγάλη αμφισβήτηση.

Στην Λιγκ1, θα ρισκάρω με τον άσο της Τζίλιγχαμ κόντρα στην Τσέστερφιλντ. Μπορεί το ξεκίνημα της Τσέστερφιλντ στο πρωτάθλημα να ήταν εξαιρετικό, με την πάροδο όμως του χρόνου δείχνει μια κάμψη στην απόδοση της. Μετράει μόλις μια νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια ενώ για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα στερηθεί και δυο βασικούς παίκτες λόγω τιμωρίας. Η Τζίλιγχαμ δείχνει βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα παραμένοντας αήττητη για τέσσερις αγώνες (με δυο νίκες) και ο έμπειρος τεχνικός, Πίτερ Τέϊλορ γνωρίζει ότι αυτά τα παιχνίδια εντός έδρας είναι που μπορεί να δώσουν την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Σε αποδόσεις αουτσάϊντερ ο άσος, αξίζει το ποντάρισμα.

Στην Γαλλία και το Σαμπιονά, η Μονακό προκρίθηκε και στο Λιγκ-Καπ επί της Λυών στα πέναλτι μεσοβδόμαδα, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση την οποία διανύει, μετρώντας παράλληλα και τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα (συν πρώτη θέση στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ). Από την άλλη, η Μετς βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα, παραμένει έξι ματς χωρίς νίκη (με πέντε μάλιστα ισοπαλίες) και έχει άλυτο το πρόβλημα στο σκοράρισμα. Το διπλό στις τιμές που δίνεται θεωρείται δίκαιο για να το στηρίξουμε.

Τέλος στο Καμπιονάτο, η Ιντερ μετά από καιρό έκανε καλή εμφάνιση και νίκη επί της Κιέβο και ουσιαστικά ψάχνει ένα καλό σερί, εκμεταλλευόμενη και την έδρα της, για να πλησιάσει τις θέσεις της Ευρώπης. Η Λάτσιο προέρχεται από δυο σερί νίκες αλλά ήταν κόντρα σε αδύναμους αντιπάλους και χωρίς ουσιαστικά να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι