Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ξανά με Κάτω Χώρες


Stoiximatix
Stoiximatix 2014-12-19

Σε ολλανδικά… μονοπάτια θα πορευτεί και πάλι η στήλη, με τρεις «οράνιε» επιλογές, στην τελευταία αγωνιστική της χρονιάς και ένα καλοπληρωμένο διπλό στο πρωτάθλημα Βελγίου.

Θα επιλέξω αρχικά τον άσο από το πρώτο ημίχρονο της Χέρενφεν κόντρα στη Ντεν Χάαγκ. Οι γηπεδούχοι… ξεκόλλησαν την προηγούμενη εβδομάδα με το διπλό στο Μπρέντα και… θύμισαν την ομάδα των πρώτων αγωνιστικών, που έδειχνε ικανή ακόμα και για πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα. Κόντρα στην προβληματική φέτος αλλά και με σημαντικές απουσίες Ντεν Χάαγκ, ο άσος έχει τύχη. Θα επιμείνω στην Eredivisie και στο διπλό της Γκρόνινγκεν στο Ντόρντρεχτ. Οι νεοφώτιστοι όπως αναμενόταν φέτος, τα έχουν βρει… σκούρα στην 1η Κατηγορία, παραμένοντας χωρίς νίκη από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έχοντας σκοράρει μόλις 11 φορές σε 16 ματς, όπου έχουν δεχτεί 41 γκολ! Η πειθαρχημένη, αξιόπιστη και φορμαρισμένη Γκρόνινγκεν μπορεί να επαληθεύσει το διπλό, που προσφέρεται απρόσμενα σε ανταγωνιστική απόδοση.

Στη «μικρή» κατηγορία της χώρας, θα ποντάρω στον άσο της Φένλο κόντρα στην Φορτούνα Σιτάρντ. Οι γηπεδούχοι αποτελούν κλασική ομάδα έδρας φέτος και χαρακτηριστικό είναι ότι μπροστά στο κοινό τους, έχουν κατακτήσει τα έξι από τα επτά συνολικά τρίποντα. Η Φορτούνα από την άλλη, αποτελεί μια από τις αρνητικές εκπλήξεις της χρονιάς, έχοντας… παγιωθεί στις τελευταίες θέσεις, με αποκαρδιωτικές επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση. Την ολλανδική… μονοτονία θα «σπάσει» το διπλό της Ζ. Βάρεγκεμ στο «Κανονιέρ» επί της Μουσκρόν. Οι φιλοξενούμενοι μετά από ένα κάκιστο ξεκίνημα, έχουν βρει τα πατήματα τους όπως μαρτυρούν και τα τέσσερα τρίποντα στα έξι τελευταία ματς, θυμίζοντας κάτι από την ομάδα που εντυπωσίασε τα τελευταία χρόνια, όπου εξασφάλισε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι νεοφώτιστοι από την άλλη παρουσιάζουν πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση τους, θα αγωνιστούν με αρκετές και σημαντικές απουσίες και το διπλό, σε τιμές αουτσάιντερ μάλιστα, έχει τύχη. Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι