Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Αλλο επίπεδο η Γουίκομ


Genius
Genius 2015-01-23

Αρχή με την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο σε ένα σημαντικό ματς αναφορικά με τη διεκδίκηση θέσης στα πλέι οφ. Αν δεχθούμε πως οι δύο εκ των τεσσάρων θέσεων των πλέι οφ είναι «κλεισμένες» από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, απομένουν δύο για τις οποίες οι δύο αντίπαλοι του συγκεκριμένου ζευγαριού εμφανώς είναι υποψήφιοι. Ο Παναιτωλικός πραγματοποιεί θαυμάσια πορεία φέτος, επιδεικνύοντας σταθερότητα αλλά και πολύ καλές επιθετικές επιδόσεις, την ώρα που ο Ατρόμητος είναι φανερό πως δεν έχει τη δυναμική του πρόσφατος παρελθόντος. Αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη, αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω τις μεγάλες τιμές στον άσο και αυτή θα είναι η επιλογή μου στο εν λόγω κρας τεστ.

Στην αγγλική Λιγκ2, θα ρισκάρω με το διπλό στο Μάνσφιλντ-Γουίκομ. Η ημέρα με τη νύχτα είναι οι δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να διαθέτουν μία από τις ισχυρότερες (αν όχι την ισχυρότερη) ομάδα της κατηγορίας και να διεκδικούν την απευθείας άνοδο με μεγάλες αξιώσεις ενώ για τη Μάνσφιλντ λογικά η αγωνία για τη σωτηρία θα κρατήσει για αρκετό διάστημα. Από τρεις διαδοχικές ήττες έρχονται οι γηπεδούχοι που έχουν οφθαλμοφανή αμυντικά κενά, τα οποία εννοείται μπορεί να εκμεταλλευθεί η ποιοτική τους αντίπαλο και να επαληθεύσει το διπλό που πληρώνει μία χαρά.

Στο Σαμπιονά, θα εμπιστευθώ την Γκινγκάμπ κόντρα στη Λοριάν. Με βελτιωμένη ψυχολογία οι γηπεδούχοι μετά την πρόκριση στον κύπελλο, έχουν αποκτήσει ρυθμό το τελευταίο διάστημα και, παρά τις σημαντικές απουσίες, περιμένω να κάμψουν την αντίσταση ενός αντιπάλου που έχει ηττηθεί στις επτά από τις δέκα εξορμήσεις του. Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, θα ποντάρω άσο στο Εσπανιόλ-Αλμερία, με τους ισχυρούς εντός έδρας Καταλανούς (τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα στην «Κορνεγιά» να παίρνουν μεγάλη ψυχολογική ώθηση μετά τη νίκη στις καθυστερήσεις σε βάρος της Θέλτα και οπωσδήποτε να μπορούν να συνεχίσουν νικηφόρα κόντρα σε μία από τις ασθενέστερες ομάδες της Πριμέρα, η οποία πέρα από κάποιες «φωτοβολίδες» έχει φανερώσει μεγάλες αδυναμίες.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι