Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με αγγλικά διπλά


Bet Agent
Bet Agent 2015-02-27

Όλο και αυξάνεται το μενού, ειδικά το Σαββατοκύριακο, όπου αρχίζουν να μπαίνουν κάθε εβδομάδα και νέα πρωταθλήματα. Είχαν προηγηθεί αυτά της Αυστραλίας και της Ουρουγουάης ενώ τώρα έχουμε την είσοδο της Πολωνίας. Φυσικά σε αυτές τις περιπτώσεις, κρατάμε αποστάσεις (τουλάχιστον για αρχή) από αυτά, αφού το γεγονός ότι δεν έχουμε ασχοληθεί καιρό, εγκυμονεί κινδύνους για επιλογές. Πέντε σημεία τελικά κράτησα στην τελική διαλογή και όλα αφορούν διπλά και μάλιστα σε άκρως ικανοποιητικές τιμές.

Στην Λιγκ1, αρχή με το διπλό της Φλίτγουντ επί της Τσέστερφιλντ. Πεσμένη αγωνιστικά η νεοφώτιστη Τσέστερφιλντ, που μετράει τέσσερις σερί ήττες ενώ μάλιστα στα τρία τελευταία δεν κατάφερε να σκοράρει, δείγμα ότι η παραχώρηση του Ντόϊλ (πρώτος σκόρερ) στην Κάρντιφ ήταν μεγάλη απώλεια. Η Φλίτγουντ με μόλις μια ήττα στα τέσσερα τελευταία, έχει ανακτήσει ψυχολογία και μπαίνει δυνατά στην μάχη για τα πλέι-οφ.

Από την ίδια κατηγορία, κρατάω και το διπλό της Πρέστον κόντρα στην Ολνταμ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν την φόρμα τους, μετρούν τέσσερις σερί νίκες και μάχονται για την απευθείας άνοδο. Στην Ολνταμ οι εξελίξεις δεν ήταν καλές, καθώς αποχώρησε ο τεχνικός, Λι Τζόνσον που πήγε στην Μπάρνσλεϊ και σίγουρα οι παίκτες μπορεί να φανούν επηρεασμένοι από αυτό, πόσο μάλλον που προέρχονται και από δυο άσχημα αποτελέσματα (ισάριθμες ήττες).

Στην Ελβετία, μπορεί η Τουν στο γήπεδο της να δείχνει το καλό της πρόσωπο αλλά πέραν αυτού, έχει να σκέφτεται και τα οικονομικά της προβλήματα που δεν βοηθούν στο να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα. Η Γιουνγκ Μπόϊς είναι σε φόρμα στις εγχώριες διοργανώσεις (στο Γιουρόπα Λιγκ λογικά αποκλείστηκε από την Εβερτον) και μετά την νίκη με 4-2 επί της πρωτοπόρου Βασιλείας, μπήκε στην μάχη του τίτλου, με ψυχολογία στο φουλ.

Στην Γαλλία, η πρωτοπόρος Λυών, έχοντας και πάλι στην σύνθεση της, τον πρώτο σκόρερ του Σαμπιονά, Λακαζέτ, θέλει για διατηρηθεί για 12ο ματς αήττητη, στην προσπάθεια για τον τίτλο. Οι «λυονέ» δύσκολα δέχονται γκολ και έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια Λιλ που μετράει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία με εμφανή προβλήματα σε άμυνα και επίθεση.

Τέλος στην Ισπανία, η Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν έχει περιθώρια για απώλειες αν θέλει να διατηρήσει ελπίδες για υπεράσπιση του τίτλου, κόντρα σε μια Σεβίλλη που το τελευταίο διάστημα δεν είναι στα καλύτερα της.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι