Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Πληρώνουν οι κάτω χώρες


Stoiximatix
Stoiximatix 2015-02-27

Στα γνώριμα… μονοπάτια των Κάτω Χωρών θα πορευτούμε και πάλι με επιλογές από τα πρωταθλήματα Α’, Β Ολλανδίας και Βελγίου. Θα ποντάρω σε δύο λογικούς βάσει φόρμας άσους, θα επιλέξω ένα στοίχημα τερμάτων και θα «κλείσω» με ένα διπλό κινήτρου, σε «τίμια» απόδοση.

Αρχικά, στην «μικρή» κατηγορία της Ολλανδίας, θα εμπιστευθώ τον άσο της Φένλο κόντρα στην Ακίλιζ 29. Οι εξαιρετικοί στον 2ο γύρο γηπεδούχοι εξασφαλίζουν με νίκη την πρωτιά στην 3η περίοδο και εκτιμώ πως δεν θα σπαταλήσουν την ευκαιρία. Οι αδιάφοροι βαθμολογικά φιλοξενούμενοι δεν πείθουν πως μπορούν να χαλάσουν το… πάρτι στο «Κουλ» που αποτελεί άλλωστε μια από τις πιο δυνατές έδρες στην κατηγορία. Στην «μεγάλη» κατηγορία της χώρας, θα εμπιστευθώ την Άλκμααρ κόντρα στην Βίλεμ, σε μια απρόσμενα ανταγωνιστική απόδοση. Οι γηπεδούχοι εντυπωσιάζουν στον δεύτερο γύρο και έχουν μπει για τα καλά στο κόλπο για την κατάκτηση της 3ης θέσης (απευθείας «ευρωπαϊκό» εισιτήριο. Θετική η εικόνα της Βίλεμ, που μακριά από το Τίλμπουρχ όμως δεν επιδεικνύει συνέπεια όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα της.

Θα ποντάρω και στα 4-6 γκολ της αναμέτρησης της Γκρόνινγκεν με τη Ντεν Χάαγκ που αβαντάρεται και από τους αριθμούς. Οι γηπεδούχοι που σκοράρουν σε έξι σερί ματς, έχουν επαληθεύσει τη συγκεκριμένη επιλογή στα πέντε από τα επτά τελευταία τους ματς. Ομάδα με αρκετά γκολ και η Ντεν Χάαγκ που εμφάνισε 4-6 γκολ στα δύο τελευταία ματς.

Η «ολλανδική» μονοτονία θα «σπάσει» με το διπλό της Γκενκ στην έδρα της ουραγού Λιρς. Τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στο Βέλγιο, οι φιλοξενούμενοι «τρέχουν» για να προλάβουν την 6η θέση (πλέι οφ Ευρώπης) όπου ισοβαθμούν με την Σαρλερουά. Ο αγώνας με τους ουραγούς κρίνεται ο πιο «βατός» από τα τρία τελευταία ματς και το διπλό αποτελεί συνετή επιλογή, καθώς οι γηπεδούχοι παρότι εσχάτως παρουσιάζονται πιο μαχητικοί δεν δείχνουν να έχουν την ποιότητα για να αποφύγουν τη τελευταία θέση. Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι