Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ανετα Γκιμαράες και Μπορντό


Genius
Genius 2015-02-27

Το «λουκέτο» στη Σούπερ Λίγκα ήταν μάλλον αναπόφευκτο, με τα θλιβερά επεισόδια στην εβδομαδιαία διάταξη και τους «στρατούς» των ομάδων να μην χαμπαριάζουν τίποτα, ούτε καν ανθρώπινες ζωές τις οποίες όπου ξεκάθαρα από τύχη δεν υπάρχει κόστος το τελευταίο διάστημα. Λίγο θα μας λείψει το –επίσης θλιβερό- θέαμα που συνήθως βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα της «μεγάλης» κατηγορίας, ας ελπίζουμε πως η απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού θα τραβήξει κάποια αυτιά μήπως και κάποτε δούμε άσπρη ημέρα και στα δικά μας… αλώνια.

Πάμε στα δικά μας, όπου όπως κάθε Σαββατοκύριακο έχουμε στα χέρια μας ένα ατελείωτο κουπόνι. Πρώτη στάση κλασικά στη Λιγκ2 και… ακόμη πιο κλασικά με την αγαπημένη Μπέρτον που στη μεγάλη πλειονότητα των περιπτώσεων που την έχω εμπιστευθεί, με έχει πληρώσει. Αυτή τη φορά φιλοξενεί τη Νιούπορτ, ομάδα που μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι αλλά και πάλι δεν μπορεί να θεωρηθεί ισάξια της πρωτοπόρου της κατηγορίας. Στην τελική ευθεία για να εξασφαλίσουν την άνοδο μπαίνουν οι πρωτοπόροι και στο κάστρο τους περιμένω να προσθέσουν ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς στο… σακούλι.

Μία κατηγορία ψηλότερα, θα εμπιστευθώ την Μπρίστολ Σίτι για νίκη επί της Ροτσντέιλ. Θαυμάσια η πορεία των γηπεδούχων, που από την αρχή της σεζόν οδηγεί την κούρσα στη Λιγκ1 και τίποτα δεν δείχνει ικανό να ανακόψει την πορεία της προς την Τσάμπιονσιπ. Ούτε και η, μαχητική πάντως, Ροτσντέιλ που μπορεί να χρειάζεται βαθμούς διεκδικώντας την είσοδο στα πλέι οφ όμως στην ισχυρότερη έδρα και κόντρα στην ποιοτικότερη ομάδα της κατηγορίας αναμένεται να… προσκυνήσει.

Στην Πορτογαλία, θα ρισκάρω με τον άσο από ημίχρονο της Γκιμαράες κόντρα στη Μαρίτιμο. Οι γηπεδούχοι θέλουν απαραίτητα το τρίποντο στην προσπάθεια για το ευρωπαϊκό εισιτήριο και λογικά θα την πάρουν απέναντι στον προσεχή αντίπαλο που μακριά από τη Μαδέιρα έχει πολλά προβλήματα (μόνο δύο διπλά σε έντεκα εξορμήσεις). Ασο από ημίχρονο θα παίξω και στο Μπορντό-Ρεμς, με τους «Γιρονδίνους» να διεκδικούν με μεγάλες αξιώσεις εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ και περιμένω να κάνουν μία… χαψιά έναν εμφανώς υποδεέστερο αντίπαλο που απλώς αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι