Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Φουλ για πρόκριση το Ισραήλ


Genius
Genius 2015-03-24

Διαφορετικό από τα συνηθισμένα το τρέχον κουπόνι, καθώς διεξάγονται μετρημένα παιχνίδια πρωταθλημάτων και αντιθέτως είναι γεμάτο με παιχνίδια εθνικών ομάδων. Μέχρι και την Πέμπτη οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες και ουσιαστικά η Παρασκευή είναι η «καλή» ημέρα με τα ματς για τα προκριματικά του EURO.

Από τους αγώνες πρωταθλημάτων, θα ρισκάρω μόνο με την ισοπαλία στο Λούτον-Γουίκομ από την Λιγκ2. Σε κακό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, έχοντας υποστεί τέσσερις συνεχόμενες ήττες (και έξι στα επτά τελευταία παιχνίδια) όμως δεν παύουν να είναι μία από τις ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας και να μάχονται για την άνοδο. Ουσιαστικά παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την απευθείας άνοδο, καθώς απέναντί τους τίθεται η άμεση ανταγωνίστρια Γουίκομ. Το θέμα όμως είναι πως οι φιλοξενούμενοι είναι κάτι παραπάνω από σκληρό καρύδι ενώ θα έχουν ως πρώτο μέλημα να μην ηττηθούν. Καλή περίπτωση δείχνει εδώ η ισοπαλία.

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκονται οι εθνικές ομάδες που μάχονται για να ταξιδέψουν στα γήπεδα της Γαλλίας. Αρχικά θα ποντάρω στον πλουσιοπάροχο άσο των Σκοπίων απέναντι στη Λευκορωσία, δεδομένου πως οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες αγωνιστικές διαφορές ενώ για τους γηπεδούχους πρόκειται για την τελευταία τους ευκαιρία αν θέλουν να προλάβουν την τρίτη θέση. Η Λευκορωσία απογοητεύει σε αυτή την προκριματική σειρά, έχοντας μόνο ήττες και μία ισοπαλία... σαν ήττα (με το Λουξεμβούργο) οπότε περιμένω να περάσει ακόμη ένα δύσκολο βράδυ. Στο Μολδαβία-Σουηδία, περιμένω από τους Σκανδιναβούς να πάρουν το παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία κι έτσι αντί του «πετσοκομμένου» διπλού θα ποντάρω στην επικράτησή τους από το πρώτο ημίχρονο. Τέλος, άσο θα παίξω στο Ισραήλ-Ουαλία, με τους Ισραηλινούς να βλέπουν αυτά τα προκριματικά ως τη μεγάλη τους ευκαιρία για να δώσουν επιτέλους το παρών σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Εχουν ξεκινήσει πολύ δυνατά, εφόσον πάρουν και αυτό το ματς βάζουν πλώρη για την πρόκριση και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να τα καταφέρουν.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι