Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ευκαιρία για Λεβάντε


Bet Agent
Bet Agent 2015-04-28

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί εκ νέου η Σουίντον και η Κόλτσεστερ αν καταφέρει να κερδίσει τα δυο ματς που της απομένουν, εξασφαλίζει και την παραμονή της. Για τα δεδομένα της εποχής και με αρκετά πρωταθλήματα να φτάνουν στο τέλος τους, το μενού μεσοβδόμαδα είναι εξαιρετικό, με αρκετούς αγώνες όπου φυσικά ξεχωρίζουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές κυρίως σε Ιταλία και Ισπανία. Όπως είθισται, αρκετές ομάδες που έχουν κίνητρο, συνοδεύονται από μετριότατες (ως κακές) αποδόσεις, οπότε σε τέτοιες περιπτώσεις η επιλογή μένει στην άκρη, αφού ο συνδυασμός κινήτρου-απόδοσης πρέπει να είναι πάντα προς το συμφέρον του παίκτη.

Με αυτά και αυτά, κατέληξα σε τέσσερα σημεία για ένα παρολί. Στην Αγγλία, υπάρχει εξ’ αναβολής παιχνίδι για την Λιγκ1. Η Κόλτσεστερ υποδέχεται την Σουίντον, με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για βαθμούς. Σαφέστατα η Σουίντον είναι πιο ποιοτική αλλά από την στιγμή που όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, η Σουίντον παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές (κάτι που θα γίνει και τώρα), ξεκουράζοντας παίκτες για τα πλέι-οφ, η Κόλτσεστερ έχει ευκαιρία για ένα ακόμα τρίποντο (μετά το πολύ σημαντικό διπλό επί της Φλίτγουντ) που θα την φέρει σε θέση ισχύος αναφορικά με την υπόθεση παραμονής.

Στην Ισπανία και την Πριμέρα, η Λεβάντε μετά το διπλό επί της Χετάφε, δείχνει ότι κρατάει την τύχη στα χέρια της, για την εξασφάλιση της σωτηρίας. Από την στιγμή μάλιστα που υποδέχεται την τελευταία και μάλλον καταδικασμένη με υποβιβασμό-Κόρδοβα, έχει την ευκαιρία να ντουμπλάρει τις νίκες και να απομακρυνθεί και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη (με αρκετές ομάδες που παλεύουν για την ίδιο στόχο να έχουν αυτήν την αγωνιστική πολύ δύσκολες αποστολές).

Στην Ελβετία, η Γκρασχόπερς φιλοξενεί την Τουν, με τους γηπεδούχους να δείχνουν διατεθειμένοι να παλέψουν μέχρι τέλος για να προλάβουν μια θέση στην Ευρώπη. Το έπραξαν και με την Γιουνγκ Μπόϊς εντός, παρότι ήταν πίσω στο σκορ με δυο τέρματα, ενώ το τελευταίο διάστημα είναι φανερά βελτιωμένοι. Η Τουν ζορίστηκε αρκετά να κερδίσει την Σιόν εντός (οι φιλοξενούμενοι έχασαν δυο πέναλτι) ενώ παράλληλα η παρουσία της εκτός έδρας χαρακτηρίζεται από μετριότητα.

Τέλος στο Καμπιονάτο, θα στηρίξω την Ρόμα που μπορεί να μην πείθει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, αλλά από την στιγμή που κινδυνεύει να χάσει την δεύτερη θέση (που είχε σχεδόν σε όλη την διάρκεια της σεζόν) πιθανόν να ανασυνταχθεί, κόντρα σε μια Σασσουόλο που μετράει τρία ματς χωρίς νίκη, λογικά δεν θα μπει σε περιπέτειες με υποβιβασμό ενώ σπάνια κρατάει το μηδέν στα μετόπισθεν.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι