Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Περνάει η Λόκερεν


Stoiximatix
Stoiximatix 2015-04-28

Σε Βέλγιο, Ολλανδία και Ιταλία θα παλέψουμε με το... θηρίο στο «γεμάτο» πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Δύο διπλά κινήτρου, ένας άσος με θέα Ευρώπης και ένα over συνθέτουν την προτεινόμενη τετράδα.

Θα ποντάρω αρχικά, στο διπλό της Σπάρτα Ρότερνταμ στην έδρα της ντεφορμέ Ος. Η Σπάρτα ήταν άτυχη στον τελευταίο αγώνα καθώς δέχτηκε την ισοφάριση στο 93’ από την Φένλο και έχασε την ευκαιρία για το απόλυτο βήμα για τα πλέι οφ. Με δύο στα δύο πάντως, ο ιστορικός σύλλογος θα πλασαριστεί σε θέση πλέι οφ και έτσι ορθώς η αναμέτρηση στην Βραβάνδη επί της Ος κρίνεται ως τελικός στις τάξεις της. Ντεφορμέ οι γηπεδούχοι, καθώς για πρώτη φορά φέτος προέρχονται από τέσσερις κολλητές ήττες και το διπλό ενισχύεται. Στο γειτονικό Βέλγιο θα ποντάρω αρχικά, στο over της αναμέτρησης ανάμεσα στην Οστάνδη και την Μουσκρόν. Οι δύο ομάδες τρέφουν μαθηματικές και μόνο ελπίδες για την πρωτιά στον όμιλο και περιμένω έτσι ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες που εύκολα μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 3/4 over στα πλέι οφ, μετρούν έξι over στα οκτώ τελευταία και συνεπώς, ο νικητής θα «κριθεί» σε υψηλό σκορ.

Στον ίδιο όμιλο των πλέι οφ, θα εμπιστευθώ την Λόκερεν να... τελειώσει την δουλειά κόντρα στην αδιάφορη Βέστερλο. Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν ως αγγαρεία τα πλέι οφ, μετρώντας μόλις έναν βαθμό σε τέσσερις αγωνιστικές σε αντίθεση με την Λόκερεν, που πορεύεται αήττητη και με νέα νίκη κατακτά την πρωτιά και συνεχίζει έτσι στον επόμενο γύρο. Τέλος, θα κλείσω με τον άσο της Σαμπντόρια κόντρα στην Βερόνα. Σε κακό φεγγάρι εσχάτως οι Γενοβέζοι, που έχουν χάσει το εύκολο γκολ και μετατρέπουν έτσι σε ντέρμπι την κατάκτηση μιας «ευρωπαϊκής» θέσης. Κόντρα στην αλλοπρόσαλλη και αδιάφορη ουσιαστικά Βερόνα, μπορούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, κόντρα άλλωστε σε μια ομάδα που τους ταιριάζει φέτος (3-1 πρώτος γύρος), με την Βερόνα να μετρά μάλιστα τέσσερις σερί ήττες στις ισάριθμες τελευταίες επισκέψεις στο «Λουίτζι Φεράρις». Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι