Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Over στη Νέα Υόρκη


Stoiximatix
Stoiximatix 2015-05-29

Η στοιχηματική σεζόν όπως την… γνωρίζαμε βρίσκεται στο τέλος της, αλλά φέτος διάγουμε περίοδο αλλαγών στην στοιχηματική εταιρεία. Το κουπόνι… φορτώθηκε με άγνωστες λίγκες (περιφερειών Αυστραλίας, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν) και συνετό θα ήταν στα πρώτα ματς να κρατήσουμε χαμηλά τον πήχη και να μην «ανοιχτούμε» στα πονταρίσματα μας.

Θα δοκιμάσω την τύχη μου σε κάθε γωνιά του ποδοσφαιρικού πλανήτη στο «πλούσιο» πρόγραμμα, με πρώτη επιλογή τον άσο της Ναγκόγια κόντρα στη Γιαμαγκάτα. Η Γκράμπους παρουσιάζεται ανταγωνιστική μόνο στις εντός έδρας αναμετρήσεις και κόντρα στην χειρότερη ομάδα της κατηγορίας εκτός έδρας, έχει ιδανική ευκαιρία να «διορθώσει» την θέση της. Με τη νίκη επί της ισχυρής Τόκιο, η Ναγκόγια ανέκτησε την χαμένη της αυτοπεποίθηση και με την αβάντα της παράδοσης, ο άσος φαντάζει συνετή επιλογή. Στα… χωράφια της Β΄ Φινλανδίας, θα εμπιστευθώ τον άσο της Χάκα κόντρα στην Ούλου. Οι γηπεδούχοι παρά το μέτριο ξεκίνημα θεωρούνται από τα φαβορί για την ανοδο και στις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχουν ηττηθεί μόνο από την πρωτοπόρο Κέμι. Η Ούλου αντιμετωπίζει πολλά αμυντικά προβλήματα και στο Βαλκεακόσκι δύσκολα θα αποφύγει την ήττα.

Στην προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα Δανίας θα ποντάρω στο… φεστιβάλ τερμάτων της αναμέτρησης Νόρτζελαντ – Μίντιλαντ. Αδιάφορο ματς και για τις δύο ομάδες και το σκορ κάλλιστα μπορεί να ξεφύγει. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρία σερί 4-6 γκολ, ενώ οι πρωταθλητές έχουν επαληθεύσει το συγκεκριμένο σημείο στα τρία από τα πέντε τελευταία ματς. Τέλος, θα κλείσω με ένα ακόμα ποντάρισμα τερμάτων επιλέγοντας το over στην αναμέτρηση της Νέας Υόρκης με την Χιούστον. Οι Νεοϋορκέζοι αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες στην παρθενική τους σεζόν καθώς ήδη έχουν δεχτεί 16 γκολ (δεύτερη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία). Η Χιούστον είναι… όσα βάλει και όσα δεχτεί φέτος (16-16 γκολ) και συνεπώς ο νικητής θα κριθεί σε ψηλό σκορ. Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι