Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Αρκετές ευκαιρίες


Bet Agent
Bet Agent 2015-05-29

Αν και έρχεται ο Ιούνιος, το μενού παραμένει μεγάλο καθώς «μπαίνουν» και άλλα πρωταθλήματα, άγνωστα στους περισσότερους από εμάς. Έτσι θα επικεντρωθούμε και πάλι σε αυτά που έχουμε μια άποψη καλύτερη, παρότι στις εκτιμήσεις έχω συμπεριλάβει και παιχνίδια από Ισλανδία και Ουρουγουάη.

Στην Αμερική, θα προτιμήσω τον άσο του Βανκούβερ που υποδέχεται το Σολτ Λέϊκ. Οι γηπεδούχοι μπορεί να προέρχονται από δυο σερί ήττες, αλλά σε όλα τα παιχνίδια τους, παίζουν σταθερά καλά και ειδικά εντός αντλούν πολύ δύναμη από το κοινό τους. Το Σολτ Λέϊκ δεν παρουσιάζει καμιά σταθερότητα ενώ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα λείψουν τα δυο βασικά στόπερ, κάτι που σημαίνει ότι αμυντικά θα υπάρξουν αλχημείες και πιθανόν πολλά κενά.

Στην Ελβετία, η Λουκέρνη υποδέχεται την Σιόν με τις δυο ομάδες να έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο λόγος είναι ότι πιθανόν η 5η θέση να βγάλει Ευρώπη αν κατακτήσει το κύπελλο η Βασιλεία (τελικός με Σιόν). Και οι δυο ομάδες υπερτερούν σε ισοβαθμία με την Σεν Γκάλεν (αγωνίζεται εκτός με την Βασιλεία) αλλά η διαφορά είναι ότι η Σιόν παίρνει την 5η θέση ακόμα και αν η Σεν Γκάλεν πάρει βαθμό ισοπαλίας. Σε καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα οι φιλοξενούμενοι ενώ η απόδοση στο διπλό μάλλον φαντάζει εξωπραγματική.

Στην Ισλανδία, η Φιολνίρ έχει δείξει καλά δείγματα μετρώντας μόλις μία ήττα στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Αντίθετα, η νεοφώτιστη Ακράνες δεν πατάει καλά, δύσκολα κρατάει το μηδέν πίσω ενώ μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη εστία. Δίκαια φαβορί ο άσος και στις τιμές που κυκλοφορεί είναι… συμπαθητικός.

Στην Ουρουγουάη, θεωρώ ευκαιρία την νίκη της Ντιφενσόρ Σπόρτινγκ που υποδέχεται την Μοντεβιδέο Γουόντερερς. Οι γηπεδούχοι με δυο νίκες στα ματς που απομένουν εξασφαλίζουν θέση στο Σουνταμερικάνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέραν του ότι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά έχουν να αντιμετωπίσουν και πολλά προβλήματα απουσιών. Αήττητη εντός η Ντιφενσόρ ενώ έχει και το εύκολο γκολ.

Τέλος στην Ρωσία, γίνεται πραγματικά χαμός κυρίως στον υποβιβασμό και τα μπαράζ παραμονής αλλά και για την Ευρώπη. Η Ρουμπίν Καζάν είναι ανώτερη σαφέστατα από την Ούφα και θα επιδιώξει την νίκη, περιμένοντας παράλληλα γκέλα της Ντιναμό Μόσχας (εντός με Κράσνονταρ) ώστε να πάρει την 4η θέση, καθώς έχει και την ισοβαθμία.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι