Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Σκοράρουν και οι δυο στον τελικό!


Bet Agent
Bet Agent 2015-07-03

Ομάδες που δημιουργούν φάσεις και κινδύνους στην αντίπαλη εστία, Χιλή και Αργεντινή οπότε το να σκοράρουν και οι δυο πλευρές από ένα τέρμα, δεν είναι απίθανο. Παρά την εποχή, το μενού είναι αρκετά γεμάτο. Βέβαια τα ζητήματα είναι άλλα την παρούσα χρονική στιγμή με τα δεδομένα που υπάρχουν στην χώρα μας και εν αναμονή του δημοψηφίσματος την Κυριακή αλλά και τα… επόμενα που θα ακολουθήσουν (θετικά ή αρνητικά). Τέσσερις επιλογές ξεχώρισα και περνάμε στην ανάλυση τους.

Στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, η Σταρτ υποδέχεται την Στάμπαεκ, με τους φιλοξενούμενους να εντυπωσιάζουν με την ως τώρα πορεία τους και να δείχνουν ικανοί ακόμα και για τίτλο. Πάντως στα έξι τελευταία παιχνίδια της, η Στάμπαεκ μόλις μια φορά κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν και δύσκολα θα το πράξει και τώρα κόντρα σε μια φύσει επιθετική ομάδα όπως η Σταρτ που πάντως και αυτήν με την σειρά της έχει αρκετά κενά στα μετόπισθεν. Η επιλογή του Over είναι χαμηλή και έτσι ένα ρίσκο στο σύνολο τερμάτων του 4-6 goal μάλλον αξίζει περισσότερο. Τα βλέμματα φυσικά είναι στραμμένα στον τελικό του Κόπα Αμέρικα με την διοργανώτρια Χιλή να αντιμετωπίζει την Αργεντινή. Φουλ ψυχολογία και για τις δυο πλευρές, με τους Χιλιανούς να επιζητούν το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας τους ενώ η παρέα του Μέσι το 15ο. Ομάδες που αρέσκονται στην κατοχή μπάλας και την πίεση, δημιουργούν ευκαιρίες και φάσεις στα αντίπαλα καρέ και θεωρώ ότι το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1. Με την λογική αυτή, το goal χωρίς να πληρώνει εξαιρετικά, είναι ένα ποντάρισμα με αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης (δεν είναι απίθανο να έχουμε και παράταση).

Στην Φιλανδία, η Βάασα αντιμετωπίζει εντός την Ιντερ Τούρκου με τις δυο ομάδες να διαγράφουν διαφορετικές πορείες το τελευταίο διάστημα. Η Βάασα προχώρησε σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, έχει κούραση και από το ματς του Γιουρόπα την Πέμπτη και βασικές απουσίες ενώ η Ιντερ Τούρκου δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, θέλοντας να μπει δυνατά στην μάχη για μια θέση που οδηγεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης σεζόν.

Τέλος στην Βραζιλία, πολλά τα προβλήματα απουσιών για την Σάντος (έφυγε και ο Ρομπίνιο) και η Γκρέμιο που δείχνει να ανεβάζει στροφές μπορεί να περάσει νικηφόρα και να πληρώσει πολύ καλά σε αποδόσεις που ξεπερνούν το 3.00.

164. Σταρτ-Στάμπαεκ 4-6 Goal 2.20
194. Χιλή-Αργεντινή Goal 1.60
251. Βάασα-Ιντερ Τούρκου 2 2.35
268. Σάντος-Γκρέμιο 2 3.00


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι