Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Αντιδράει το Μόντρεαλ


Genius
Genius 2015-09-04

Σε θέσεις μάχης βρισκόμαστε για ακόμη ένα καυτό στοιχηματικό Σαββατοκύριακο, όπου δεν θα πρωτοτυπήσω έχοντας ως βασικές επιλογές αγώνες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το νησί. Ξεκίνημα με τα προκριματικά του EURO2016, όπου τα Σκόπια εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να περάσουν νικηφόρα από το Λουξεμβούργο. Παρά τα όποια βήματα προόδου έχουν κάνει, οι γηπεδούχοι εννοείται πως παραμένουν ένα από τα πλέον αδύναμα ευρωπαϊκά συγκροτήματα και το διπλό έχει ξεκάθαρα προβάδισμα.

Στη Λιγκ2 θεωρώ ασφαλή τον άσο στο Νορθάμπτον-Ντάγκεναμ. Οι γηπεδούχοι είχαν πραγματοποιήσει δυνατό ξεκίνημα με δύο νίκες στα ισάριθμα πρώτα ματς, όμως η συγκομιδή τους από τα επόμενα τρία παιχνίδια ήταν όλος κι όλος ένας βαθμός. Πάντως είχαν όμως δύσκολο πρόγραμμα και το ματς με τους Λονδρέζους προσφέρεται ώστε να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Πολύ αδύναμη η Ντάγκεναμ όπως δείχνουν ξεκάθαρα και οι επιδόσεις της, έχοντας μόνο δύο βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές ενώ ούτε σε ένα από τα ματς δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Στην MLS, θα εμπιστευθώ το Μόντρεαλ για νίκη επί του Σικάγο. Αρκετά ισχυροί μπροστά στο κοινό τους οι Καναδοί και απέναντι στους «αναιμικούς» φέτος Φάιαρ οπωσδήποτε έχουν τον πρώτο λόγο. Μπορεί οι γηπεδούχοι να μην βρίσκονται σε καλό… φεγγάρι καθώς προέρχονται από τρεις κολλητές ήττες, όμως διαθέτουν ένα αρκετά ποιοτικό σύνολο που μπορεί να εκπληρώσει τον στόχο του που είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ. Το Σικάγο απογοητεύει τη φετινή περίοδο ενώ έχει τη χειρότερη παρουσία εκτός έδρας. Για την ακρίβεια, είναι η μοναδική ομάδα χωρίς διπλό στη σεζόν (0-5-7) και το πιο πιθανό είναι να φύγουν με άδεια χέρια και από αυτήν την έδρα.

Το Σιατλ υποδέχεται το Τορόντο αναζητώντας απελπισμένα μία νίκη που θα το διατηρήσει σε τροχιά πλέι οφ, όμως η κακή εικόνα που δείχνουν εδώ και κάποιους μήνες με κάνει να αμφιβάλλω για το αν θα τα καταφέρουν. Αλλωστε οι Καναδοί διαθέτουν ένα πολύ επικίνδυνο σύνολο με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Πολύ παραγωγικοί επιθετικά είναι βεβαίως και οι Σάουντερς, αλλά και με εμφανή αμυντικά κενά οπότε το over έχει καλή τύχη εδώ.

670. Νορθάμπτον-Ντάγκεναμ 1 1,60
716. Μόντρεαλ-Σικάγο 1 1,83
717. Σιατλ-Τορόντο over 1,65
1397. Λουξεμβούργο-Σκόπια 2 1,72


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι