Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Νέα νίκη για Τζίλιγχαμ


Genius
Genius 2015-10-02

Αφού πήραμε τη… δόση μας από το υπερθέαμα σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, επιστρέφουμε στην καθιερωμένη δράση του Σαββατοκύριακου με τα παιχνίδια να είναι ως είθισται… αμέτρητα. Θα ξεκινήσω τις προβλέψεις μου με πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, όπου θα ρισκάρω με τον άσο στο Ορλάντο Σίτι-Μόντρεαλ. Το τελευταίο τους χαρτί για να προλάβουν τα πλέι οφ παίζουν οι γηπεδούχοι, καθώς μόνο αν νικήσουν τους Καναδούς θα διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες τους. Το Μόντρεαλ βολεύεται με την ισοπαλία, όμως θα δυσκολευτεί να την πάρει και όχι μόνο επειδή εκτός έδρας χάνει αρκετή από τη δυναμική του. Περισσότερο λόγω της εκπληκτικής εικόνας που είχε το Ορλάντο στη Νέα Υόρκη, όπου έκανε… παρέλαση επικρατώντας με 5-2. Είναι αρκετά αξιόπιστο μέσα στη Φλόριδα και σε αυτές τις αποδόσεις θα το… τιμήσω.

Στο νησί, στη Λιγκ1 περιμένω από την Τζίλιγχαμ να ξεπεράσει αναίμακτα το εμπόδιο και της Ολνταμ για να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή. Πέραν του ότι έχει να επιδείξει έξι νίκες σε δέκα αγωνιστικές πραγματοποιώντας υψηλές πτήσεις, οι εμφανίσεις της Τζίλιγχαμ πείθουν και με το παραπάνω και έτσι περιμένω να τα βγάλει πέρα απέναντι σε μία οργανωμένη -αλλά μέχρι εκεί- ομάδα που δυσκολεύεται πολύ στο σκοράρισμα.

Στην ίδια κατηγορία, η Μπέρτον υποδέχεται στο ντέρμπι νεοφώτιστων την Σάουθεντ και θα επιλέξω τον άσο. Εντυπωσιάζει η Μπέρτον, που με επτά νίκες σε δέκα αγωνιστικές φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης και μπορεί να συνεχίσει νικηφόρα απέναντι σε έναν ασταθή και όχι ιδιαίτερα παραγωγικό αντίπαλο. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι και θα τους εμπιστευθώ.

Κλείσιμο με Πριμέρα Ντιβιζιόν και τον άσο στο Εσπανιόλ-Σπόρτινγκ Χιχόν. Οι Καταλανοί έχουν αρκετά καλή παρουσία με τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες σε έξι αγωνιστικές και, όπως κάθε χρόνο, στηρίζονται εν πολλοίς στη δυναμική της έδρας τους. Η Χιχόν αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες έχοντας μόνο μία νίκη σε έξι ματς, έχει πεσμένη ψυχολογία προερχόμενη από διαδοχικές ήττες από Βαγιεκάνο και Μπέτις και περιμένω να τα βρει και πάλι σκούρα.

554. Μπέρτον-Σάουθεντ 1 2.00
562. Τζίλιγχαμ-Ολνταμ 1 1.83
694. Εσπανιόλ-Σπόρτινγκ Χιχόν 1 1.85
1035. Ορλάντο Σίτι-Μόντρεαλ 1 1.98


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι