Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Διπλά Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μάνσφιλντ


Bet Agent
Bet Agent 2015-10-02

Δεν είναι μόνο ότι το κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι τεράστιο με όλα τα πρωταθλήματα, πλέον αρχίζουν και τα πρωταθλήματα στο μπάσκετ. Μεγάλη λοιπόν γκάμα επιλογών από όλα τα σπορ κάτι που σίγουρα απαιτεί σύνεση και καλό «διάβασμα» αφού πολλές φορές από αυτήν εδώ την γωνιά, έχουμε αναφέρει ότι ο μεγάλος όγκος αγώνων και οι πολλές επιλογές, κάνουν πιο δύσκολη την τελική διαλογή αλλά και το λάθος τρόπου παιχνιδιού.

Ξεκίνημα από την Λιγκ1 και το διπλό της Σέφιλντ Γιουν., επί της Πορτ Βέϊλ. Οι «λεπίδες» έχουν φέτος ένα πολύ γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ και σε καμιά περίπτωση δεν θα επηρεαστούν τόσο πολύ από τα συνεχή παιχνίδια. Είναι τρία ματς αήττητες και επιδιώκουν να μεγαλώσουν το σερί με ξεκάθαρο στόχο φέτος την άνοδο. Η Πορτ Βέϊλ αντίθετα θα παλέψει για την παραμονή της. Πάντως στα δυο τελευταία παιχνίδια εντός έδρας δεν κατάφερε να κερδίσει, δείχνοντας αγχωμένη μπροστά στο κοινό της.

Στην Λιγκ2 Αγγλίας, κρατάω το διπλό της Μάνσφιλντ. Με σταθερό ρυθμό, η Μάνσφιλντ, με μόλις μια ήττα στα επτά τελευταία δείχνει ότι φέτος μπορεί να διεκδικήσει τουλάχιστον μια θέση για τα πλέι-οφ. Πολύ ισχυρή αμυντικά (το μικρότερο παθητικό στην κατηγορία) σε αντίθεση με την Ντάγκεναμ που έχει μικρό ρόστερ, λίγες αξιόλογες επιλογές, περιορισμένο μπάτζετ και δύσκολα θα αντέξει και φέτος, ειδικά από την στιγμή που αμυντικά δύσκολα μπορεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Στην Ελβετία, η Βαντούζ μετά το διπλό επί της Σιόν, σίγουρα έχει πάρει και ψυχολογία, σημαντική για την μάχη που δίνει και φέτος για την παραμονή. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα και πετυχαίνει την Τουν σε… μεταβατική περίοδο αφού η κακή αγωνιστική της κατάσταση έφερε και την απομάκρυνση του Σφόρτσα από την τεχνική ηγεσία. Με τα παραπάνω δεδομένα, ο άσος σε αποδόσεις μάλιστα αουτσάιντερ αξίζει το ρίσκο.

Τέλος στην Πριμέρα, αν και η Σεβίλλη δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, μπορεί να εκμεταλλευτεί τις πολλές και σημαντικές απουσίες της Μπαρτσελόνα και να πάρει θετικό αποτέλεσμα που θα είναι η καλύτερη τονωτική ένεση για την ανάκαμψη της.

566. Πορτ Βέιλ-Σέφιλντ Γιουν. 2 2.30
576. Ντάγκεναμ-Μάνσφιλντ 2 2.25
520. Βαντούζ-Τουν 1 2.50
692. Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα 1Χ 3.40 / 3.40


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι