Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με Χοφενχάιμ και Νιούκαστλ


Genius
Genius 2016-04-29

Τελική ευθεία σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με τις επιλογές όπως πάντα άφθονες και αρχίζω με Πρέμιερ Λιγκ και τη νίκη της Νιούκαστλ επί της Κρίσταλ Πάλας. Σε οριακή θέση οι «καρακάξες», δίνοντας μεγάλη μάχη για να αποφύγουν τον υποβιβασμό και όπως απέδειξαν στα τρία πιο πρόσφατα ματς, κόντρα σε Σουόνσι (3-0), Μάντσεστερ Σίτι (1-1) και Λίβερπουλ (2-2) τα δίνουν όλα για να σώσουν την παρτίδα. Εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά από την πλευρά της η Κρίσταλ Πάλας, έχοντας ήδη εξασφαλιστεί και θα είναι έκπληξη αν σπάσει ο άσος.

Στη Λιγκ2, πάω με το διπλό στο Γουίκομ-Ακρινγκτον, σημείο που και εδώ προκύπτει βάσει κινήτρου. Αγγαρεία κάνουν στις τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν οι γηπεδούχοι, καθώς δεν προλαβαίνουν να διεκδικήσουν θέση στα πλέι οφ, κάτι που για την Ακρινγκτον αποτελεί ευκαιρία πρώτης τάξης για να πάρει ένα καθοριστικό τρίποντο στη μάχη που δίνει για την απευθείας άνοδο. Πέρα για πέρα αξίζουν να πετύχουν τον μεγαλεπήβολο στόχο τους οι δέκα ματς αήττητοι φιλοξενούμενοι, που φανέρωσαν αρετές τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά και βασιζόμενοι στην εκτός έδρας δυναμική τους (12 διπλά σε 22 εξορμήσεις) μπορούν να πάρουν αυτό που χρειάζονται.

Στη Μπουντεσλίγκα, θα εμπιστευθώ την Χοφενχάιμ για νίκη επί της Ινγκολσταντ. «Καίγονται» κυριολεκτικά για τους τρεις βαθμούς οι γηπεδούχοι, αποσκοπώντας να ξεφύγουν αισθητά από τη ζώνη του υποβιβασμού και απέναντι σε ένα αντίπαλο που σκοράρει με το σταγονόμετρο, κάλλιστα μπορούν να τους κατακτήσουν. Αλλωστε το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Τζούλιαν Νάγκελσμαν εκμεταλλεύεται και με το παραπάνω την έδρα της, έχοντας να επιδείξει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

Κλείσιμο κλασικά με πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών και τον άσο στο Σολτ Λέικ-Χιούστον. Οι «βασιλικοί» έχουν μπει με φόρα στη σεζόν έχοντας να επιδείξουν τέσσερις νίκες και μόνο μία ήττα σε επτά ματς, αντιθέτως οι Τεξανοί είναι απογοητευτικοί έχοντας ξεμείνει με μόλις μία νίκη στον ίδιο αριθμό αγώνων.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι