Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Μπορεί η Ουντινέζε


Bet Agent
Bet Agent 2016-04-29

Λίγο πριν το φίνις βρισκόμαστε πλέον σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Το κίνητρο όπως έχω επισημάνει αρκετές φορές είναι σημαντικό για ποντάρισμα αυτήν την περίοδο αλλά και η φόρμα παίζει τον ρόλο της, ειδικά στην Αγγλία που οι ομάδες δεν «συνηθίζουν» να χαρίζονται. Από το Νησί είναι οι τρεις από τις τέσσερις επιλογές μου, για ένα παρολί το Μεγάλο Σάββατο.

Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η Νιουκάστλ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας, με τους γηπεδούχους να γνωρίζουν ότι κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα μειώσει αισθητά τις ελπίδες για παραμονή. Με τον Ράφα Μπενίτες στον πάγκο έχει δείξει βελτίωση, με νίκη επί της Σουόνσι και δυο ισοπαλίες κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Από την άλλη, η Κρίσταλ Πάλας δεν κινδυνεύει ενώ το μυαλό όλων πλέον είναι στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας. Ο άσος οριακά είναι αποδεκτός στις τιμές που προσφέρεται (και πιθανόν να πέσει και άλλο).

Οι άλλες δυο επιλογές προέρχονται από την Λιγκ1 Αγγλίας. Η Μπάρνσλεϊ πραγματοποιώντας έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο (συν ότι κατέκτησε και το Λιγκ-Τρόφι), μπήκε σε τροχιά πλέι-οφ και με δυο νίκες στα ματς που απομένουν, εξασφαλίζει μια θέση. Η Κόλτσεστερ υποβιβάστηκε, είναι με υπηρεσιακό προπονητή μετά την απομάκρυνση του Κέβιν Κιν και το κλίμα δεν είναι καλό. Μάλιστα αμυντικά είναι η χειρότερη της κατηγορίας και η Μπάρνσλεϊ μπορεί να «καθαρίσει» νωρίς την νίκη, από το πρώτο ημίχρονο (πιθανό 1+Over αλλά δεν αξίζει η απόδοση).

Στην ίδια κατηγορία κρατάω και τον άσο της Τσέστερφιλντ κόντρα στην Μπέρι. Αν και δεν βρίσκεται στα καλύτερα της, η Τσέστερφιλντ έχει σημαντικό κίνητρο καθώς με νίκη είναι σίγουρα και του χρόνου στην Λιγκ1 (χωρίς να την ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα). Δεν πατάει καλά η Μπέρι, προερχόμενη από δυο σερί ήττες και μάλλον πήγε από τώρα… διακοπές.

Τέλος στο Καμπιονάτο, η Ουντινέζε δεν είχε άσχημη παρουσία κόντρα στην Ιντερ παρότι ηττήθηκε με 3-1 εκτός και κόντρα στην Τορίνο θέλει να επιστρέψει στις νίκες που ουσιαστικά θα φέρει και την εξασφάλιση της παραμονής. Η Τορίνο είναι βαθμολογικά αδιάφορη, προέρχεται από δυο σερί ήττες ενώ μόνο μια φορά στα εννιά τελευταία κράτησε το μηδέν πίσω.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι