Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με Σεϊναγιόεν και Σάντεφιορντ


Stoiximatix
Stoiximatix 2016-05-24

Θετικά κύλησαν οι εκτιμήσεις του τετραήμερου και με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση θα… παλέψουμε στο νέο «πονηρό» κουπόνι. Το νέο δελτίο χρήζει ιδιαίτερης μελέτης καθώς περιλαμβάνει λιγότερο διαφημισμένες λίγκες αλλά και αρκετά ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον σε πρωταθλήματα που βρίσκονται στο τέλος τους.

Θα ξεκινήσω με Φινλανδία και τον άσο της Σεϊναγιόεν στο πρωτάθλημα Φινλανδίας. Οι πρωταθλητές μετά το προβληματικό ξεκίνημα, δείχνουν να πατούν καλύτερα στα… πόδια τους εσχάτως, μετρώντας μόλις μια ήττα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές αφήνοντας έτσι υποσχέσεις για πιο ανταγωνιστική συνέχεια. Κόντρα στην σκληροτράχηλη αλλά με δεδομένες επιθετικές αδυναμίες Βάασα, όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα της (τρία σερί under, 5 σε οκτώ ματς φέτος), έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Θα συνεχίσω με κύπελλο Νορβηγίας και τον άσο της φορμαρισμένης Σάντιεφορντ κόντρα στην ιδίων… κυβικών Σάντνες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί καθώς προέρχονται από οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και καταλαμβάνουν έτσι την πρώτη θέση στην κατηγορία. Στην μετριότητα από την άλλη η Σάντνες, δεν δείχνει ικανή να αμφισβητήσει την ανωτερότητα των γηπεδούχων.

Θα κλείσω με δύο πονταρίσματα τερμάτων, ξεκινώντας με MLS και το ματς του Ορλάντο με την Φιλαδέλφεια. Η Σίτι «ανοίγει» όλα τα ματς μπροστά στο κοινό της και χαρακτηριστικό είναι πως μετρά έξι στα έξι goal goal εντός έδρας. Από την άλλη η Γιουνάιτεντ βρίσκει δίχτυα με χαρακτηριστική ευκολία φέτος (έχει σκοράρει στις εννέα από τις δέκα τελευταίες αγωνιστικές) και το over έχει συνεπώς τύχη. Θα επιλέξω και πάλι το over, στο ματς της Ααρχους με την Οντένσε, όπου… καλοβλέπω και τον άσο. Αγώνας χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, με τους φορμαρισμένους εσχάτως γηπεδούχους να προέρχονται από τέσσερα over στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Και στα δύο φετινά ματς των δύο ομάδων σημειώθηκε φεστιβάλ τερμάτων (2-2, 2-2) και περιμένω έτσι… μια από τα ίδια, καθώς αμφότερες αγωνίζονται χωρίς ιδιαίτερους στόχους. Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι