Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Μπορεί η Πολωνία!


Stoiximatix
Stoiximatix 2016-06-24

Οι φωνές πληθαίνουν και ολοένα και περισσότεροι παρουσιάζονται απογοητευμένοι από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι εμφανίσεις των περισσότερων φαβορί κρίνονται μη πειστικές, η αλλαγή συστήματος που «μεγαλώνει» το τουρνουά επιβαρύνει ποδοσφαιριστές που «κουβαλούν» μια ήδη κοπιαστική σεζόν στα πόδια τους, ενώ η πρόκριση των καλύτερων τρίτων δεν έχει ποδοσφαιρική… λογική, τουλάχιστον στα μάτια του.

Οι βασικές επιλογές πάντως στο νέο κουπόνι θα «αλιευτούν» πάντως από το euro, ποντάροντας σε δύο διπλά. Θα ξεκινήσω με την επικράτηση της Πολωνίας κόντρα στην Ελβετία, που δεν με έπεισε στην φάση των ομίλων. Οι Πολωνοί αντιθέτως έδειξαν τα… δόντια τους ακόμα και κόντρα στην «μεγάλη» Γερμανία και η απόδοση τους αξίζει το ρίσκο. Θα επιλέξω και την πιο συνετή επιλογή του Βελγίου κόντρα στην Ουγγαρία. Οι «κοκκινοι διάβολοι» μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ιταλία παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι και ανεβάζουν σταδιακά την απόδοση τους. Οι Μαγυάροι έχουν ήδη επιτύχει τον στόχο τους, θα προσπαθήσουν να «κλέψουν» αποτέλεσμα αλλά οι ποιοτικοί Βέλγοι θα πάρουν αυτό που θέλουν εύκολα ή δύσκολα.

Θα δοκιμάσω την τύχη μου και στην «μικρή» κατηγορία της Νορβηγίας ποντάροντας στον άσο της Φρέντρικσταντ κόντρα στην Κφουμ Οσλο. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται βελτιωμένοι εσχάτως όμως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα, προερχόμενοι από τρία τρίποντα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και παρουσιάζονται αποφασισμένοι για περαιτέρω «βελτίωση» στον βαθμολογικό πίνακα. Λογικό φαβορί κόντρα στη νεοφώτιστη Κοφουμ Οσλο που από νωρίς έχει δείξει φέτος πως θα αρκεστεί στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία. Θα επιμείνω στην «μικρή» κατηγορία της Νορβηγίας, ποντάροντας στο… φεστιβάλ τερμάτων της αναμέτρησης Μιοντάλεν – Κονγσβινβγκερ. Και οι δύο ομάδες ταλαιπωρούνται από αμυντικά προβλήματα όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί, με τους γηπεδούχους να μετρούν την χειρότερη αμυντική επίδοση στην κατηγορία, μετρώντας συνάμα ήδη 8 goal goal φέτος. Από την άλλη η Κονγκσβινγκερ, μετρά την καλύτερη επιθετική επίδοση, χωρίς όμως ανάλογη αμυντική συνέπεια καθώς έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία της μόλις τέσσερις φορές φέτος και έτσι το σκορ στην αναμέτρηση των δύο ομάδων αναμένεται να… ξεφύγει! Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι