Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με τα γκολ στο Γιουρόπα


Genius
Genius 2016-07-26

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τα πρώτα ματς του γ’ προκριματικού, άφθονες μάχες σε κάθε γωνιά της Ευρώπης! Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν εντόπισα πάντως στοιχηματικές ευκαιρίες, έτσι θα ρισκάρω μόνο με την επικράτηση του Ολυμπιακού από το πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Χάποελ Μπερ Σέβα. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι φέτος αναγκασμένοι να περάσουν όχι απλώς έναν αλλά δύο προκριματικούς για να βρεθούν στους χρυσοφόρους ομίλους και τουλάχιστον το πρώτο εμπόδιο περιμένω να το περάσουν με σχετική ευκολία. Αλλωστε οι Ισραηλινοί μπορεί να έκαναν την απόλυτη έκπληξη κατακτώντας τον περσινό τίτλο όμως ποιοτικά δεν… λένε πολλά. Η εμπειρία τους σε αυτό το επίπεδο είναι μηδαμινή και οι πρωταθλητές Ελλάδος με την ώθηση του κοινού τους λογικά θα βάλουν γερές βάσεις πρόκρισης, με το 1/1 να πληρώνει ικανοποιητικά.

Πάμε στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου έχει ένα… κάρο παιχνίδια. Στο Αντμίρα-Λίμπερετς πάω χωρίς δεύτερη σκέψη με το over. Οι Αυστριακοί ξέρουν πως για να έχουν τύχη στη ρεβάνς θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον δύο γκολ στις… αποσκευές τους και περιμένω να παίξουν φουλ επίθεση. Η αποδοτική γραμμή κρούσης είναι και το όπλο της Λίμπερετς, έχουν μεγάλη τύχη τα πολλά γκολ. Ιδια επιλογή και στο Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ-Βόρσκλα Πολτάβα. Οι Κροάτες όπως έδειξαν και στην περσινή τους παρουσία, αλλά και στα φετινά προκριματικά, είναι σύνολο που ψάχνει διαρκώς το γκολ και έχει οφθαλμοφανή αμυντικά κενά. Τα οποία κάλλιστα μπορεί να εκμεταλλευτεί η επικίνδυνη Βόρσκλα, που βεβαίως με τη σειρά της δεν είναι ότι πιο αξιόπιστο αμυντικά. Και εδώ το over έχει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Βγάζει μάτι, μιλώντας από πλευράς απόδοσης, ο άσος της Αβάι απέναντι στη Λοντρίνα για τη Β’ Βραζλίας και με αυτόν θα κλείσω το μεσοβδόμαδο παρολί μου. Σίγουρα οι γηπεδούχοι έχουν απογοητεύσει και ήδη απέχουν πολύ από τις προνομιούχες θέσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση η θέση τους στην κατάταξη είναι πλασματική. Αντιθέτως η Λοντρίνα έχει ξεπεράσει τον εαυτό της και με όπλο την ισχυρή της έδρα περιμένω από την Αβάι να επιβληθεί.

1644. Ολυμπιακός-Χάποελ Μπερ Σέβα 1/1 1.75
1700. Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ-Βόρσκλα Πολτάβα over 2.10
1720. Αντμίρα-Λίμπερετς over 1.92
1574. Αβάι-Λοντρίνα 1 1.92


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι