Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με Λίμπερετς και ΜΠΑΤΕ


Stoiximatix
Stoiximatix 2016-08-23

Σε δύο άσους, ένα διπλό και ένα ποντάρισμα τερμάτων κατέληξα στο νέο κουπόνι, που δεσπόζουν βέβαια οι επαναληπτικές αναμετρήσεις σε Champions League και Europa League. Θα εστιάσω στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, όπου οι αποδόσεις φαντάζουν πιο «τίμιες» στα μάτια μου.

Θα ξεκινήσω με τον άσο της Λίμπερετς κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας. Οι Τσέχοι απέκτησαν σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης μετά το διπλό στην Κύπρο και αδικούνται μάλιστα από το τελικο σκορ καθώς είχαν και δύο δοκάρια. Θεωρώ πως στην ρεβάνς θα «πατήσουν» στην αγωνιστική τους ετοιμότητα και θα κάμψουν για δεύτερη φορά την αντίσταση των Κυπρίων. Θα επιλέξω το αμφίσκορο στην αναμέτρηση της Μπρόντμπι με τον Παναθηναϊκό, που θα αποτελέσει και την βασική επιλογή του τριημέρου. Οι γηπεδούχοι είναι εξαιρετικοί επιθετικά και μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είναι… αναγκασμένοι να πάρουν ακόμα περισσότερα ρίσκα, «ψάχνοντας» ένα μικρό θαύμα. Από την άλλη, οι Δανοί δεν πείθουν αμυντικά όπως απέδειξαν και στον πρώτο αγώνα και η ποιοτική επιθετική γραμμή των «πρασίνων» (Μπεργκ, Ιμπάρμπο) μπορεί να βρει δίχτυα και το g/g αποτελεί συνετή επιλογή.

Θα ποντάρω και στον άσο της ΜΠΑΤΕ κόντρα στην Αστάνα. Οι έμπειροι Λευκορώσοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα με 2-0 στο Καζακστάν. Εντός έδρας πάντως παρουσιάζονται παραδοσιακά πιο ανταγωνιστικοί, «κουβαλώντας» άλλωστε την εμπειρία προηγούμενων ετών. Μετρούν επτά παρουσίες σε φάση ομίλων την τελευταία οκταετία και μπροστά στο κοινό τους έχουν να επιδείξουν αρκετές σπουδαίες επιτυχίες. Σε ικανοποιητική απόδοση ο άσος, που βρίσκεται σε πτώση μάλιστα τις τελευταίες ώρες. Τέλος, θα κλείσω με το διπλό της Γάνδης στα Σκόπια κόντρα στην άσημη Σκεντίγια. Οι Σκοπιανοί έβαλαν… δύσκολα στους «μπάφαλος» στον πρώτο αγώνα, αλλά οι Βέλγοι επέμειναν και με γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησαν δύσκολα αν και δίκαια. Στην ρεβάνς, εκτιμώ πως η Γάνδη θα παρουσιαστεί πιο πειθαρχημένη και στα… δύσκολα θα εξαργυρώσει την εμπειρία της, από την περυσινή επιτυχημένη παρουσία στο Champions League όπου σκόραρε σχεδόν σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις, κόντρα μάλιστα σε πιο ποιοτικούς αντιπάλους. Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι