Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ασος το Σαν Χοσέ


Bet Agent
Bet Agent 2016-08-23

Η σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά παρότι δεν έχει «φύγει» ακόμα ο Αύγουστος. Επαναληπτικοί αγώνες για τα πλέι-οφ σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ κλέβουν την παράσταση στο κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας ενώ φυσικά δεν λείπουν και παιχνίδια από την Αγγλία όπως το Λιγκ-Καπ.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, η βασική επιλογή είναι ο συνδυασμός νίκης της Ρόμα μαζί με το Over. Οι Ρωμαίοι στο πρώτο ματς, μέχρι την στιγμή που έμειναν με παίκτη λιγότερο, είχαν καλύτερες ευκαιρίες, δημιουργούσαν συνεχώς κινδύνους στην εστία του Κασίγιας και από την στιγμή που πήραν ισοπαλία με 1-1, θα βρουν χώρους και στην κόντρα καθώς η Πόρτο είναι αναγκασμένη στο Ολίμπικο να κυνηγήσει οπωσδήποτε ένα γκολ. Θεωρώ ότι η ομάδα του Σπαλέτι θα φτάσει στην νίκη και το πιθανότερο είναι με Over αφού η άμυνα δεν είναι από τα μεγάλα ατού και πιθανόν οι Πορτογάλοι ένα τέρμα να το πετύχουν.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, θα πάω με το Over στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Σασσουόλο. Το 3-0 με το οποίο κέρδισαν οι Ιταλοί, δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον Ερυθρό Αστέρα για να ελπίζει αλλά τουλάχιστον στο γήπεδο του, θα επιδιώξει μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι να συνδυαστεί με νίκη. Η Σασσουόλο έδειξε και στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο ότι είναι σε καλή κατάσταση και κάλλιστα μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα.

Στην Αμερική, το Σαν Χοσέ υποδέχεται την Νιου Ινγκλαντ και ο άσος είναι σε αρκετά ικανοποιητική τιμή. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν βαθμούς για να διατηρηθούν σε τροχιά πλέι-οφ σε αντίθεση με την Νιου Ινγκλαντ που δείχνει ότι δύσκολα θα τα καταφέρει στην Ανατολή (τέσσερις σερί ήττες) έχοντας παράλληλα και το μυαλό στον τελικό του κυπέλλου με το Ντάλας όπου ουσιαστικά «παίζεται» όλη η χρονιά της.

Τέλος στο Λιγκ-Καπ Αγγλίας θα κρατήσω το διπλό της Λιντς επί της Λούτον. Δυο κατηγορίες διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές, με την Λιντς μάλιστα να έρχεται από την πρώτη της νίκη στην Τσάμπιονσιπ (2-1 εκτός της Σέφιλντ Γουεν.) και μάλιστα με πολύ καλή εμφάνιση. Η Λούτον πιθανόν να βάλει την συγκεκριμένη διοργάνωση σε δεύτερη μοίρα καθώς στην Λιγκ2, μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι