Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Περνάει η Ατλέτικο


Bet Agent
Bet Agent 2016-09-30

Ακόμη ένα γεμάτο κουπόνι, λίγες μέρες πριν την διακοπή και πάλι λόγω εθνικών ομάδων, οπότε οι περισσότερες ομάδες θα θέλουν να «τελειώσουν» με νίκη έναν μίνι μαραθώνιο αγωνιστικών (που είχε ξεκινήσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου). Τέσσερις επιλογές και αυτήν την φορά, από ισάριθμα διαφορετικά πρωταθλήματα.

Η αρχή γίνεται από την Αγγλία και συγκεκριμένα την Λιγκ1 όπου η Τσάρλτον υποδέχεται την Ρότσντεϊλ. Σαφέστατα δεν αποτελεί καμιά στοιχηματική ευκαιρία ο άσος αλλά οι «άντικς» έχουν την υποχρέωση πλέον να επιστρέψουν στις νίκες για να μην χάσουν και άλλο έδαφος αναφορικά με την διεκδίκηση της ανόδου. Η Ρότσντεϊλ υπολείπεται σε ποιότητα ενώ παρά τις τρεις συνεχόμενες νίκες, αποδείχτηκε αρκετά τυχερή σε πολλές των περιπτώσεων (όπως στο πρόσφατο ματς με την Μπόλτον όπου έκανε ένα σουτ εντός εστίας και κέρδισε).

Συνέχεια με Ιταλία και την αναμέτρηση της Τορίνο με την Φιορεντίνα. Οι γηπεδούχοι έδειξαν κόντρα στην Ρόμα (3-1 εντός) ότι μπορούν να κοιτάξουν οποιοδήποτε αντίπαλο στα μάτια πόσο μάλλον στο γήπεδο τους. Ο Μπελότι και η παρέα του δημιουργούν πολλές φάσεις και η Φιορεντίνα δύσκολα θα αντέξει στην πίεση αφού φέτος δεν δείχνει το ίδιο καλό πρόσωπο με πέρσι, συν ότι θα προέρχεται και από αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη (εντός με την Κάραμπαγκ).

Συνέχεια με Ισπανία και την αναμέτρηση στο «Μεστάγια» μεταξύ της Βαλένθια και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «νυχτερίδες» πέτυχαν δυο σερί νίκες και κάπως ήρθε η ηρεμία στο στρατόπεδο της. Αυτό είναι ότι καλύτερο για την Ατλέτικο Μαδρίτης που θα βρει λίγο πιο «χαλαρούς» τους γηπεδούχους, ώστε να περάσει νικηφόρα και να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου. Σούπερ η ψυχολογία στους Μαδριλένους μετά και την νίκη επί της Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Σιμεόνε να έχει φέτος και περισσότερες αξιόλογες λύσεις από τον πάγκο για να κάνει ροτέισον.

Τέλος, το παρολί κλείνει με Ελβετία και το over 3,5 στην αναμέτρηση της Γκρασχόπερς με την Λουκέρνη. Οι «ακρίδες» επέστρεψαν στις νίκες αλλά μόνο στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος κατάφεραν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους. Από την άλλη, η Λουκέρνη σε όλα τα παιχνίδια φέτος έχει παρουσιάσει Over αφού δύσκολα κρατάει το μηδέν πίσω αλλά σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι