Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Αξία στη Μπαρνέτ


Genius
Genius 2016-10-25

Ακόμη ένα κουπόνι… σεντόνι μεσοβδόμαδα, με δράση σε πρωταθλήματα κάθε λογής. Θα ξεκινήσω την περιήγησή μου από την αγγλική Λιγκ2, όπου θα ρισκάρω με τον συνδυασμό διπλού και over στην εξ αναβολής αναμέτρηση της Νιούπορτ με την Μπαρνέτ. Τα… χάλια τους έχουν φέτος οι γηπεδούχοι και από την αρχή της περιόδου παραμένουν κολλημένοι στην τελευταία θέση της κατάταξης. Προβληματικές οι επιδόσεις τους, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι (11 γκολ σε 12 αγωνιστικές, τα λιγότερα από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία) κι έτσι η ανώτερη Μπαρνέτ έχει την ευκαιρία για μία νίκη που θα την απομακρύνει αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από πολύτιμη νίκη στην έδρα της Γουίκομ και κάλλιστα μπορούν να πάρουν το δεύτερο διαδοχικό διπλό.

Στο κύπελλο Αυστρίας, η Στουρμ Γκρατς δοκιμάζεται στην έδρα της Σεντ Πόλτεν και είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά. Φέτος η Στουρμ παρουσιάζεται πολύ δυνατή, όπως αποδεικνύει περίτρανα η πορεία της στο πρωτάθλημα όπου φιγουράρει στην κορυφή μετά από 12 αγωνιστικές. Βίοι αντίθετοι δηλαδή με την Σεντ Πόλτεν, που βρίσκεται στην τελευταία θέση και δίνει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Με δεδομένα τόσο τη διαφορά δυναμικότητας όσο και το ότι οι γηπεδούχοι έχουν το μυαλό τους περισσότερο στο πρωτάθλημα (όπου σε κανένα ματς δεν έχουν κρατήσει ανέπαφη εστία, κυκλώνω το διπλό στο 1.67.

Συνέχεια με κύπελλο Νοτίου Κορέας, όπου επιλέγω τον άσο από ημίχρονο στο Σεούλ-Μπούτσεον. Χαώδης η διαφορά δυναμικότητας, με τους γηπεδούχους (που είναι και οι νυν κυπελλούχοι) να έχουν πέρα από το καθοριστικό αβαντάζ έδρας και πολύ ανώτερο σύνολο, καθώς η Μπούτσεον αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Ο άσος και η πρόκριση της Σεούλ στον τελικό (ο ημιτελικός είναι μονό παιχνίδι) φαντάζουν ακλόνητα και θα ρισκάρω λιγάκι με την επικράτηση της Σεούλ από ημίχρονο.

Κλείσιμο με Βέλγιο, όπου στην εμβόλιμη αγωνιστική επιλέγω το over στο Μπέβερεν-Μουσκρόν. Και οι δύο ομάδες στηρίζονται στις αξιόλογες επιθέσεις τους, αλλά την ίδια ώρα έχουν άλυτα αμυντικά προβλήματα. Η ουραγός Μπέβερεν έρχεται από την πεντάρα που εισέπραξε στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης, ενώ και η Μουσκρόν δέχεται γκολ με ευκολία και πάω με τα πολλά τέρματα.

946. Νιούπορτ-Μπαρνέτ 2 2.55 1941. Σεούλ-Μπούτσεον 1/1 1.98 2005. Σεντ Πόλτεν-Στουρμ Γκρατς 2 1.67 2162. Μπέβερεν-Μουσκρόν over 1.70


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι