Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με Χέρενφεν και Κορτράικ


Stoiximatix
Stoiximatix 2016-10-25

Η Γάνδη δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις και «χάλασε» το απόλυτο της στήλης στις εκτιμήσεις της Παρασκευής! Το 3/4 άφησε πάντως… κέρδος και με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση θα επιμείνω σε επιλογές από τις Κάτω Χώρες, καθώς μεσοβδόμαδα διεξάγεται εμβόλιμη αγωνιστική στο Βέλγιο αλλά και αναμετρήσεις από το κύπελλο Ολλανδίας.

Θα ξεκινήσω με Βέλγιο και τον άσο της Κορτράικ κόντρα στην Ούπεν. Οι άκρως επιθετικοί γηπεδούχοι (καλύτερη επίδοση στην κατηγορία), δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση αλλά εντός έδρας παραμένουν αξιόπιστοι, καθώς δεν έχουν ηττηθεί μπροστά στο κοινό τους. Η τυχερή νίκη της Ούπεν επί της Γάνδης την Κυριακή δεν με τρομάζει, καθώς οι νεοφώτιστοι πασχίζουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί φέτος, έχοντας δεχτεί γκολ σε όλα τα φετινά ματς. Θα επιμείνω στο Βέλγιο με το over της Σιντ Τρουίντεν κόντρα σητν Ζ. Βάρεγκεμ. Οι γηπεδούχοι μετρούν 4 οver στα πέντε τελευταία ματς (και τρία σερί εντός έδρας), ενώ η Ζ. Βάρεγκεμ μετρά 4/6 εσχάτως! Με αυτά και με αυτά περιμένω ένα «ανοιχτό» ματς που εύκολα θα ξεφύγει στο σκορ.

Στο Κύπελλο Ολλανδίας θα ρισκάρω με το under της αναμέτρησης Ουτρέχτης – Γκρόνινγκεν, στο ματς που αποτελεί ουσιαστικά το ντέρμπι της φάσης των «32». Το 2.30 είναι… εξωπραγματικό για να το προσπεράσω, καθώς δεν κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνεται από τους αριθμούς! Στα 14 από τα 24 τελευταία ματς στις δύο ομάδες σημειώθηκε under, όπως και στα πέντε από τα οκτώ τελευταία ματς με γηπεδούχο την Ουτρέχτη! Υπάρχει βέβαια ο κίνδυνος να εκτεθώ, αλλά το 2.30 είναι υπερβολικό στα μάτια μου!.

Τέλος, θα κλείσω με το διπλό της Χέρενφεν στην έδρα της ΦΚ Αϊντχόφεν και το διπλό μάλιστα στο 1.70 του ΟΠΑΠ, αποτελεί μια από τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να πασχίζουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί φέτος, επιδεικνύοντας τεράστιες αμυντικές αδυναμίες στην Β΄Κατηγορία. Η Χέρενφεν αποτελεί έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών, έχει παγιωθεί στις πρώτες θέσεις και αγωνιζόμενη με ομάδα μικρότερης κατηγορίας, έχει ιδανική ευκαιρία για διάκριση και στο κύπελλο. Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.

2060. Κορτράικ – Ούπεν 1 1.55
2061. Σιντ Τρουίντεν – Ζ. Βάρεγκεμ Over 1.65
2049. Ουτρέχτη – Γκρόνινγκεν Under 2.30
2166. ΦΚ Αϊντχόφεν – Χέρενφεν 2 1.70


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι