Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ασος η Χέρτα


Genius
Genius 2016-12-09

Αμέτρητες ως είθισται οι επιλογές για το τριήμερο και θα πάω με παρολί τεσσάρων αγώνων. Ξεκίνημα από την αγγλική Λιγκ2, όπου ρισκάρω με τον άσο στο Κρου-Κρόουλι. Εμφανώς πιο ποιοτικοί οι γηπεδούχοι, αν και η μέχρι τώρα συγκομιδή τους είναι μικρότερη των προσδοκιών. Οι πολλές ισοπαλίες (8 σε 19 αγωνιστικές) έχουν κρατήσει την Κρου πίσω από τις θέσεις πλέι οφ, κάλλιστα όμως έχει όλες τις δυνατότητες για να μπει σε αυτά διαθέτοντας ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Η Κρόουλι αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες φέτος, ειδικότερα στο αμυντικό κομμάτι όπου το παθητικό 32 γκολ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην κατηγορία. Επιπρόσθετα, οι φιλοξενούμενοι έρχονται από πολύ βαριά ήττα με 5-0 από την Γέοβιλ αλλά και αποκλεισμό στο Λιγκ Τρόφι, οπότε ο άσος δεν περνάει απαρατήρητος.

Στη Μπουντεσλίγκα, κυκλώνω τον άσο στο Χέρτα-Βέρντερ Βρέμης. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Βέρντερ είναι «αφελής» αμυντικά κι έτσι μετά από 13 αγωνιστικές έχει μακράν το μεγαλύτερο παθητικό τερμάτων (32). Και επιθετικά πάντως δεν αποτελεί κάποιο φόβητρο και περιμένω από τους ισχυρούς φέτος «μπλε» να πάρουν αυτό που θέλουν. Το απόλυτο έχουν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου οι γηπεδούχοι, με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς και κατά πάσα πιθανότητα θα τις κάνουν επτά.

Συνέχεια με Σαμπιονά και τη νίκη της Τουλούζ επί της Λοριάν. Απογοητεύουν και με το παραπάνω φέτος οι φιλοξενούμενοι, έχοντας βυθιστεί στην τελευταία θέση της κατάταξης και χωρίς καλές προοπτικές για να ξεκολλήσουν από εκεί. Μόνο τρεις νίκες σε 16 αγωνιστικές για την Λοριάν, που έχει σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Πολύ πιο αξιόμαχη η Τουλούζ, με όπλο την καλή αμυντική λειτουργία δείχνει ικανή να πετύχει τους στόχους της.

Κλείσιμο με τον τελικό του πρωταθλήματος Ηνωμένων Πολιτειών, όπου το Τορόντο περιμένει στην έδρα του το Σιατλ. Εδώ που έφτασαν, οι Καναδοί έχουν το πάνω χέρι για να κατακτήσουν τον πολυπόθητο τίτλο και με την επίθεση τους να έχει πάρει… φωτιά ετοιμάζονται να γευτούν την μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας τους. Πολύ σκληρό καρύδι οι Σάουντερς, εδώ και αρκετό διάστημα είναι μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο, όμως έχουν αδυναμίες εκτός έδρας και θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς για να έχουν τύχη.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι