Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με ολλανδικά σημεία


Stoiximatix
Stoiximatix 2016-12-09

Στα… αγαπημένα ολλανδικά πρωταθλήματα θα επιμείνει η στήλη στο «πλούσιο» κουπόνι των επόμενων ημερών. Δύο στροφές πριν την χειμερινή διακοπή, οι ομάδες κορυφής θέλουν να «τελειώσουν» θετικά το πρώτο μισό της χρονιάς χωρίς απώλειες και αντιμετωπίζοντας ομάδες μικρότερου… βεληνεκούς μπορούν κάλλιστα να το επιτύχουν.

Θα ξεκινήσω με την «μικρή» κατηγορία της Ολλανδίας και τον άσο από το πρώτο ημίχρονο της Αλμίρε κόντρα στην Βααλβάικ. Οι γηπεδούχοι μετά το σερί… πρωταθλητισμού (εννέα νίκες σε δέκα αγωνιστικές), εσχάτως έχασαν τον… προσανατολισμό τους, έχοντας πάντως αγωνιστεί με ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Κόντρα στην Βααλβάικ έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις επιτυχίες καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα που δεν… κρύβονται και μοιραία θα αντιμετωπίζουν δυσκολίες κόντρα στην άκρως επιθετική Αλμίρε από το πρώτο 45λεπτο.

Θα επιμείνω στην B’ Κατηγορία με το διπλό της πρωτοπόρου Φένλο στο Έμεν. Οι γηπεδούχοι προβληματίζουν με τις τελευταίες εμφανίσεις μετρώντας μόλις μια ήττα σε έξι αγωνιστικές, σε αντιδιαστολή με την αξιόπιστη φέτος VVV. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν τον τίτλο και το επιδεικνύουν και με τις εμφανίσεις τους, καθώς έχουν πετύχει τις περισσότερες νίκες, διαθέτουν την καλύτερη άμυνα και την δεύτερη καλύτερη επίθεση. Λογικό διπλό που βρίσκεται σε πτώση τις τελευταίες ώρες.

Στην «μεγάλη» κατηγορία, θα ξεκινήσω με τον λογικό άσο της Ουτρέχτης κόντρα στην Χεράκλες. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα, έχουν βρει για τα καλά ρυθμό, προερχόμενοι από την καλύτερη φετινή τους επίδοση (αήττητο επτά αγωνιστικών), εντός έδρας αποτελούν μια από τις πιο αξιόπιστες ομάδες της κατηγορίας και ο άσος κρίνεται συνετός.

Τέλος, θα κλείσω με το διπλό του Αγιαξ στο Ενσέντε κόντρα στην Τβέντε. Τρεις σερί νίκες (8-0 γκολ) και αήττητο 12 αγωνιστικών μαρτυρούν την δυναμική των Αμστερντάμερς, που έχουν βρει ρυθμό σε άμυνα και επίθεση και δεν θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες από την πειθαρχημένη αλλά χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα Τβέντε, που εσχάτως είναι… κολλημένη με τις ισοπαλίες. Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι