Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Στηρίγματα φιλοξενούμενων


Bet Agent
Bet Agent 2016-12-09

Αρκετά τα σημεία που έμειναν μετά την βασική μελέτη και η επιλογή για τα τελικά τέσσερα της στήλης, αφάνταστα πιο δύσκολη.

Πρώτη επιλογή από την Αγγλία και συγκεκριμένα την Λιγκ1 κατηγορία. Η Οξφορντ υποδέχεται την Ολνταμ, με τους γηπεδούχους να δείχνουν από την αρχή της σεζόν αλλά και στην παρούσα φάση ένα σκαλοπάτι καλύτεροι. Η Όξφορντ μετράει αήττητο τριών αγώνων στο πρωτάθλημα και παρότι δεν υπάρχει πίεση στους παίκτες (αυτό λειτουργεί επίσης θετικά), η ομάδα διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση για τα πλέι-οφ ανόδου. Στην έδρα της ανέκαθεν παρουσίαζε πιο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο και βρίσκει μια Ολνταμ που τίποτα δεν πάει καλά. Στο πρωτάθλημα είναι πέντε ματς χωρίς νίκη, το πρόβλημα στο εύκολο γκολ παραμένει ενώ και στο κύπελλο που ήθελε την πρόκριση έχασε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-2 εκτός από την Λίνκολν. Μεγάλο το άγχος πλέον και κυρίως για τον τεχνικό, Στηβ Ρόμπινσον που είναι αποδέκτης και της γκρίνιας των φιλάθλων.

Στην Ιταλία για να πω την αλήθεια έχω συνεχώς στην άκρη του μυαλού μου, την κόντρα της Γιουβέντους στο μεγάλο ντέρμπι με την Τορίνο αλλά θα αποφασίσω την τελευταία στιγμή αν θα ποντάρω (δεν μου αρέσει η εικόνα της Γιουβέντους το τελευταίο διάστημα). Πάντως θεωρώ ότι η Νάπολι μετά το μεγάλο διπλό στην Λισσαβόνα επί της Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει σούπερ ψυχολογία και μπορεί να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα κόντρα σε μια Κάλιαρι που έχει την χειρότερη άμυνα του Καμπιονάτο. Επειδή λοιπόν το διπλό είναι σε χαμηλές τιμές, θα το συνδυάσω με το Over.

Στην Γαλλία δεν μπορώ να προσπεράσω το διπλό της Μαρσέϊγ επί της Ντιζόν. Με τον Γκαρσιά στον πάγκο, η Μαρσέιγ δείχνει βελτίωση στην απόδοση της ενώ παρουσιάζεται όλο και πιο σοβαρή στα παιχνίδια της. Μια ήττα στα τέσσερα τελευταία και «τρέχει» ουσιαστικά να προλάβει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Από την άλλη, η Ντιζόν δεν πείθει καθόλου, παραμένει χωρίς νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια ενώ δύσκολα μπορεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία της με το παθητικό της στα τρία πρόσφατα να είναι επτά γκολ.

Τελευταία επιλογή από την Ελβετία και το διπλό της Γιουνγκ Μπόϊς επί της Τουν. Σε φόρμα η Γιουνγκ Μπόϊς που ανάγκασε και την πρωτοπόρο Βασιλεία στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Μπορεί να προέρχεται από αγώνα στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως το μυαλό είναι στο πρωτάθλημα (αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις), μετρώντας 11 ματς αήττητη. Η Τουν παραμένει στα χαμηλά στρώματα, δεν την αφήνουν ήσυχη και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και σαφέστατα μειονεκτεί ποιοτικά της Γιουνγκ Μπόις. Σε αξιόλογες τιμές το διπλό.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι