Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με Μπέρνλι και Ναντ


Genius
Genius 2017-01-17

Μέτριο κρίνεται το πρόγραμμα του τριημέρου, καθώς και οι επιλογές είναι σχετικά περιορισμένες αλλά και τα προσφερόμενα ματς δεν είναι και ότι καλύτερο. Θα ξεκινήσω με κύπελλο Αγγλίας και τον άσο στο Μπέρνλι-Σάντερλαντ. Αρκετά αξιόπιστοι μέσα στο «Ταρφ Μουρ» οι γηπεδούχοι, στο πρωτάθλημα έρχονται από πολύτιμη νίκη σε βάρος της Σαουθάμπτον, επιτυχία που τους επέτρεψε να αποσπαστούν αισθητά πια από την επικίνδυνη ζώνη. Συνολικά έχουν να επιδείξουν οκτώ νίκες σε 12 αγώνες πρωταθλήματος μπροστά στο κοινό τους (τρίτη καλύτερη στην Πρέμιερ Λιγκ). Η Σάντερλαντ αποδυναμώνεται σαφώς μακριά από τη βάση της, όπως φανερώνει το μόλις ένα διπλό σε δέκα εξόδους στο πρωτάθλημα (με οκτώ ήττες), ενώ θα αγωνιστεί και με πολλές απουσίες.

Η έτερη επιλογή μου στο κύπελλο Αγγλίας είναι ο συνδυασμός άσου και over στο Νιούκαστλ-Μπέρμιγχαμ. Πολύ δυνατές φέτος οι «καρακάξες», έχοντας πιάσει κορυφή στην Τσάμπιονσιπ ενώ το βάθος στο ρόστερ τους επιτρέπει να διατηρούν βλέψεις για αξιόλογη πορεία και στο κύπελλο. Η Μπέρμιγχαμ δεν βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι, μετρώντας πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη για να απομακρυνθεί πολύ από τις θέσεις πλέι οφ που είναι και ο στόχος της. Η επίθεση είναι το μεγάλο ατού της Νιούκαστλ και αναμένεται να κάνει και πάλι καλά τη δουλειά της απέναντι σε μία αρκετά ευάλωτη άμυνα, πάντως και η Μπέρμιγχαμ μπορεί να σκοράρει έστω μία φορά.

Συνέχεια με Γαλλία και τον άσο στο Ναντ-Καέν. Πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι, που βρίσκει τα «καναρίνια» σε πολύ καλή κατάσταση καθώς μετρούν πέντε νίκες στα έξι τελευταία επίσημα παιχνίδια. Αλυτα τα αμυντικά προβλήματα των φιλοξενούμενων, που έχουν μία από τις χειρότερες άμυνες στο Σαμπιονά και το έργο τους κόντρα σε μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα αναμένεται πολύ δύσκολο.

Θα κλείσω με κύπελλο Πορτογαλίας και το διπλό στο Κοβίλια-Γκιμαράες. Πολύ πιο έμπειροι οι φιλοξενούμενοι, θεωρώ πως μπορούν να υπερκεράσουν το μειονέκτημα έδρας στον νοκ άουτ προημιτελικό, απέναντι σε έναν αντίπαλο που υποχρεωτικά έχει το μυαλό του στο πρωτάθλημα όπου απειλείται άμεσα με υποβιβασμό.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι