Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Παιχνίδι με τα γκολ


Bet Agent
Bet Agent 2017-01-17

Βάση είναι τα κύπελλα στο κουπόνι που έχουμε μέσα στην εβδομάδα και σίγουρα εδώ που έχουν φτάσει οι ομάδες, θέλουν να προχωρήσουν και να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση τους. Τέσσερις επιλογές και πάλι χωρίς πάντως το πολύ μεγάλο ρίσκο.

Πρώτη επιλογή από το κύπελλο Αγγλίας και τον επαναληπτικό αγώνα ανάμεσα στην Μπέρνλι και την Σάντερλαντ. Οι δυο ομάδες πριν λίγες μέρες βρέθηκαν αντιμέτωπες στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, με την Μπέρνλι να επικρατεί με 4-1. Πιο άνετη βαθμολογικά η γηπεδούχος που μπορεί να εστιάσει σε μια καλή πορεία στο θεσμό του κυπέλλου, σε αντίθεση με τη Σάντερλαντ που παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία και μοναδικό μέλημα και φέτος είναι η εξασφάλιση της παραμονής. Το κύπελλο για τις «μαύρες γάτες» ίσως περνάει σε δεύτερη μοίρα ενώ αναμένεται να παραταχθούν και με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα τους.

Στο Κόπα Άφρικα θα κρατήσω το Over στην αναμέτρηση του Καμερούν με την πρωτάρα σε τελική φάση, Γουινέα Μπισάου. Πιο έμπειρο το Καμερούν, με παίκτες που παίζουν σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και έχουν τον τρόπο να φτάσουν σε μια ευρεία νίκη, αφού και η Γουινέα Μπισάου δεν έχει να χάσει κάτι, παλεύει κάθε ματς και γνωρίζει ότι για να προκριθεί θα χρειαστεί τουλάχιστον μια νίκη στον όμιλο. Το Over αγγίζει το 2,00 στις αποδόσεις και είναι ιδιαίτερα ελκυστικό.

Στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας αν και η απόδοση δεν είναι καμιά μεγάλη ευκαιρία, το Over 3,5 στην αναμέτρηση της Μέλμπουρν Σίτι με τους Κόαστ Μάρινερς έχει πολλές πιθανότητες εμφάνισης. Πολύ επιθετική η Μέλμπουρν αλλά παράλληλα και με αρκετά αμυντικά κενά. Οι Μάρινερς σε όλα τα παιχνίδια δέχονται τουλάχιστον δυο γκολ κάτι που δύσκολα θα αποφύγουν και τώρα, όμως θα βρουν τον τρόπο με την σειρά τους, να σκοράρουν.

Τελευταία επιλογή από το κύπελλο Πορτογαλίας. Τσάβες και Σπόρτινγκ Λ., συναντιούνται ξανά μέσα σε τρεις μέρες μετά το 2-2 στο πρωτάθλημα που ουσιαστικά στέρησε στην Σπόρτινγκ να πλησιάσει την κορυφή. Θεωρώ ότι ο Ζεσούς και οι παίκτες του, θα θελήσουν να πάρουν ένα είδος... εκδίκησης, αφού σίγουρα υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο πλευρών ενώ και το κύπελλο είναι μέσα στους βασικούς στόχους των φιλοξενούμενων. Για καλύτερη απόδοση θα ποντάρω στο διπλό από το πρώτο ημίχρονο.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι