Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Αξία στη Νις


Bet Agent
Bet Agent 2017-02-24

Με τέσσερις επιλογές και αυτήν την εβδομάδα η στήλη, εστιάζοντας κυρίως στην Αγγλία (με δυο σημεία) αλλά και Σαμπιονά, Καμπιονάτο (με υψηλή τιμή).

Πρώτη επιλογή από την Λιγκ1 Αγγλίας και το διπλό της Μίλγουολ επί της Ολνταμ. Σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση τα «λιοντάρια», που μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου, ρίχνουν το βάρος στο πρωτάθλημα για να μπουν σε τροχιά πλέι-οφ ανόδου. Εξάλλου η ομάδα του Νιλ Χάρις είναι αήττητη 11 αγωνιστικές. Η Ολνταμ μπορεί να απέσπασε λευκή ισοπαλία εκτός από την Σουίντον, αλλά η εμφάνιση της ήταν κατώτερη του μετρίου και μάλλον αποδείχτηκε τυχερή για τον βαθμό, έχοντας σε σπουδαία μέρα τον κίπερ της, Ρίπλεϊ. Το πρόβλημα στη δημιουργία και το εύκολο γκολ παραμένει, οπότε το προβάδισμα πάει καθαρά στους φιλοξενούμενους.

Θα μείνουμε Αγγλία και στην Πρέμιερ Λιγκ δεν μπορώ να προσπεράσω το Over στην αναμέτρηση της Γουότφορντ με την Γουέστ Χαμ, από την στιγμή μάλιστα που προσφέρεται σε τιμές αουτσάϊντερ. Στην παρούσα φάση και οι δυο πλευρές έχουν σημαντική διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, μπορούν κάλλιστα να παίξουν πιο ελεύθερα ενώ έχουν το εύκολο γκολ, με την Γουότφορντ να δημιουργεί πολλές φάσεις εντός ενώ η Γουέστ Χαμ αν βρει χώρους έχει τον τρόπο να σκοράρει. Over να πέντε τελευταία ματς των «σφυριών» στο πρωτάθλημα, ενώ η Γουότφορντ μόλις μια φορά στα δέκα τελευταία, κράτησε το μηδέν πίσω.

Στο Σαμπιονά της Γαλλίας, μου προκαλεί εντύπωση η άκρως ικανοποιητική απόδοση για νίκη της Νις επί της Μονπελιέ. Εξαιρετική πορεία για τους γηπεδούχους, που διεκδικούν ακόμα και τον τίτλο, εντός έδρας μαζί με την Παρί Σ.Ζ., είναι αήττητη και υποδέχεται μια Μονπελιέ που μπορεί να δείχνει σημαντική βελτίωση, αλλά παραμένει το πρόβλημα στα μετόπισθεν δεχόμενη εύκολο γκολ ενώ παράλληλα εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος των δυνατοτήτων της.

Τέλος θα σταθώ στην Ιταλία και θα ρισκάρω στον άσο της Παλέρμο κόντρα στην Σαμπντόρια. Σίγουρα οι Σικελοί δεν πείθουν ιδιαίτερα αλλά αν θέλουν να έχουν ελπίδες παραμονής θα πρέπει από εδώ και πέρα να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, με αντιπάλους που δεν κυνηγάνε ουσιαστικά τίποτα στο πρωτάθλημα, όπως η Σαμπντόρια. Η τελευταία είναι αήττητη για τέσσερα ματς αλλά σε γενικές γραμμές εκτός έδρας δεν έχει και την καλύτερη δυνατή εικόνα. Αξίζει λοιπόν το ρίσκο στην αουτσάϊντερ απόδοση του άσου.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι