Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Διεθνείς άσοι


Stoiximatix
Stoiximatix 2017-03-28

Οι γηπεδούχοι έχουν την… τιμητική τους στο νέο κουπόνι, με επιλογές που «αλιεύτηκαν» από κάθε ποδοσφαιρική γωνιά του πλανήτη. Θα δοκιμάσω την τύχη μου πρωτίστως σε «εθνικές» επιλογές, με μια συλλογική… πινελιά από πρωτάθλημα Σκωτίας.

Θα ξεκινήσω από τα προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος u19 και τον άσο της Πορτογαλίας κόντρα στην Πολωνία. Οι Πορτογάλοι έχουν και την αβάντα της έδρας, καθώς οι αγώνες του ομίλου διεξάγονται στην Πορτογαλία. Οι γηπεδούχοι προκρίνονται μόνο με νίκη (και συνδυασμό αποτελεσμάτων) και εκτιμώ πως δεν θα σπαταλήσουν την ευκαιρία. Η Πολωνία δεν… τρομάζει, δεν διαθέτει την ποιότητα των γηπεδούχων και ο άσος αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά σημεία των επόμενων ημερών στα… μάτια μου.

Θα δοκιμάσω την τύχη μου και στα προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλου και τον άσο της Σαουδικής Αραβίας κόντρα στο Ιράκ. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν βρει για τα καλά ρυθμό έχοντας παγιωθεί στην πρώτη θέση του ομίλου ξεπερνώντας Ιαπωνία και Αυστραλίας, και τον Μπερτ φαν Μααρβάικ να κερδίζει πλήθος εγκωμιαστικών σχολίων. Το Ιράκ απο την άλλη δεν έχει καταφέρει να αποβάλει τον… τίτλο του… κομπάρσου του ομίλου, έχει χάσει κάθε ρεαλιστική ελπίδα πρόκρισης και ο άσος έχει τύχη.

Θα ποντάρω και στην 3η τη τάξει κατηγορία της Σκωτίας με το διπλό της Ιστ Φάιφ στην έδρα της Αλμπιον Ρόβερς. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να παραμένουν καθηλωμένοι στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα, μετρώντας μόλις μια νίκη στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές. Η Ιστ Φάιφ από την άλλη έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα δέκα 11 ματς, τρέφει βάσιμες ελπίδες για τα πλέι οφ ενώ παραμένει αήττητη φέτος επί της Αλμπιον Ρόβερς.

Τέλος, θα κλείσω με τον «φιλικό» άσο του Καμερούν κόντρα στην Γουινέα. Οι πρωταθλητές Αφρικής έδειξαν ανεπηρέαστοι από τις απουσίες και την Παρασκευή επιβλήθηκαν της Τυνησίας σε φιλικό ματς, συνεχίζοντας τα εξαιρετικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων καθώς έχουν… ξεχάσει πότε ηττήθηκαν για τελευταία φορά. Στην μετριότητα από την άλλη οι τυπικά φιλοξενούμενοι, που θα παραταχθούν και με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και το 1.95 συγκεντρώνει αρκετές ελπίδες επαλήθευσης. Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι