Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ανώτερη η Αλτάχ


Genius
Genius 2017-05-23

Μικραίνει σταδιακά ο όγκος του κουπονιού, αυτόματα μειώνονται και οι επιλογές μας. Ξεκίνημα με Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας και την αναμέτρηση Μουάνγκ Τχονγκ-Καβασάκι όπου θα ρισκάρω με την ισοπαλία. Η ταϋλανδέζικη ομάδα έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς κόντρα στις προσδοκίες πήρε το εισιτήριο για τους «16» αφήνοντας εκτός συνέχειας σαφώς πιο «μεγάλα» ονόματα όπως είναι η κορεάτικη Ουλσάν και η αυστραλιανή Μπρισμπέιν Ρόαρ. Και μάλιστα το άξιζε πέρα για πέρα και το κατάφερε με ευκολία, επιδεικνύοντας εντυπωσιακή αμυντική λειτουργία (μόλις τρία γκολ παθητικό). Εμφανώς και έχει τα φόντα να κοντράρει στο πρώτο ματς τους Ιάπωνες της Καβασάκι, που μπορεί να διαθέτουν πιο ποιοτικό σύνολο ωστόσο προβλέπω να τα βρουν σκούρα στην Ταϋλάνδη. Η Καβασάκι προκρίθηκε σαφώς πιο δύσκολα στα νοκ αουτ, φέρνοντας τέσσερις ισοπαλίες σε έξι ματς κι έτσι θεωρώ πολύ πιθανό να φέρει ακόμη μία.

Στην Αυστρία διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική και αρχικά θα πάω με τον άσο στο Αλτάχ-Ριντ. Οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν την τέταρτη θέση (που υπό προϋποθέσεις δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο) και θέλουν να εξαντλήσουν τις ελπίδες τους για την Τρίτη. Απέναντι στην σχεδόν καταδικασμένη και εντελώς απογοητευτική φέτος Ριντ, σαφώς και έχουν το πάνω χέρι και περιμένω να την... σπρώξουν οριστικά στον γκρεμό. Η έτερη επιλογή μου στο εν λόγω πρωτάθλημα είναι ο άσος στο Σεντ Πόλτεν-ΒΑΚ Πέλετς. Με νίκη οι γηπεδούχοι εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παραμονή και κόντρα σε μία ομάδα που ουσιαστικά έχει σωθεί, το κίνητρο θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο.

Κλείσιμο με πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, όπου θα ποντάρω κι εδώ στην ισοπαλία ανάμεσα σε Σικάγο και Ντάλας. Αρκετά καλή η εκκίνηση των Φάιαρ στη σεζόν, με ηγέτη τον Ούγγρο φορ Νίκολιτς (ήδη 10 γκολ) φιγουράρουν ψηλά στην Ανατολή και ειδικά στο Ιλινόις βάζουν δύσκολα σε κάθε αντίπαλο. Το ίδιο περιμένω να συμβεί και απέναντι στο πολύ δυνατό Ντάλας, που διαθέτει ίσως την ισχυρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Η αγωνιστική υπεροχή των Τεξανών εξισορροπείται από τη δύναμη της έδρας του Σικάγο, οπότε και εδώ θα ρισκάρω με το «Χ».


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι