Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με Αλκμαάρ και Βάασα


Stoiximatix
Stoiximatix 2017-05-23

Οι άσοι έχουν την… τιμητική τους στο νέο κουπόνι, καθώς κατέληξα σε τρεις γηπεδούχους και ένα ποντάρισμα τερμάτων. Πέραν της… αγαπημένης Ολλανδίας, θα δοκιμάσω την τύχη μου και στο πρωτάθλημα Φινλανδίας αλλά και το παγκόσμιο πρωτάθλημα u20.

Θα ξεκινήσω με τον άσο της Αγγλίας από το πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Γουινέα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα u20. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες στην πρεμιέρα, καθώς τα «λιοντάρια» εντυπωσίασαν καθώς… σκόρπισαν την Αργεντινη, ενώ οι Αφρικανοί γνώρισαν βαριά ήττα από τη Ν. Κορέα. Δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας στις δύο ομάδες και ο άσος μπορεί να επαληθευτεί από νωρίς. Θα ποντάρω και στο πρωτάθλημα Φινλανδίας επιλέγοντας τον άσο της Βαασα κόντρα στην Ιλβες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση προερχόμενοι από ένα αήττητο έξι αγωνιστικών (τέσσερις νίκες) και δείχνουν από νωρίς φέτος τις διαθέσεις τους να πρωταγωνιστήσουν. Από δύο κολλητές ήττες προέρχεται αντιθέτως η Ιλβες και ο άσος έχει τύχη.

Στα πλέι οφ ανόδου/υποβιβασμού Ολλανδίας, ξεχωρίζει το γειτονικό ντέρμπι της Μάαστριχτ με την Ρόντα. «Σωστό» το διάβασμα των μπουκ στο ματς καθώς πρόκειται για μια δύσκολη στοιχηματικά αναμέτρηση που είναι «ανοιχτή» σε κάθε αποτέλεσμα. Πιο συνετά πονταρίσματα τερμάτων, με τη Ρόντα να επαλήθευσε δις στα πλέι οφ το under, ενώ το ίδιο ποντάρισμα επαληθεύτηκε και στο εντός έδρα ματς της Μάαστριχτ. Εκτιμώ, πως το ματς δύσκολα θα ξεφύγει στο σκορ, ενώ θα έχει αντιθέτως αρκετά νεύρα και κάρτες.

Θα κλείσω με τον άσο της Αλκμααρ κόντρα στην Ουτρέχτη για τα πλέι οφ Europa League της Eredivisie. Οι πρώτοι αγώνες δεν επιφύλασσαν εκπλήξεις καθώς προκρίθηκαν οι ομάδες που ειχαν καλύτερο τελικό πλασάρισμα και ο «τελικός» κρίνεται αναμενόμενος. Δύσκολο ματς, ανάμεσα σε δύο αθλητικές, νεανικές και επιθετικές ομάδες που λογικά θα σκοράρουν αλλά το αμφίτερμα προσφέρεται σε αποκαρδιωτική τιμή. Θα ρισκάρω στον άσο, καθώς οι γηπεδούχοι εντυπωσίασαν στον προηγούμενο γύρο σκοράροντας οκτώ φορές σε δύο ματς και μπορούν να πάρουν τη νίκη, αν και θα τα… βρουν σκούρα στην ρεβάνς. Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι