Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Με Βραζιλία και MLS


Genius
Genius 2017-06-20

Μπαίνοντας στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, σταδιακά... συνηθίζουμε τα πρωταθλήματα με τα οποία θα πορευθούμε το καλοκαίρι. Οπως είναι η MLS και η Β' Βραζιλίας, όπου και θα βασιστώ στο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα. Με χρονική σειρά, αρχίζω με τον άσο στο Α Μπε Σε Νατάλ-Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας. Πολύ καλύτερη η πορεία των γηπεδούχων, που έχοντας υποστεί μόνο δύο ήττες σε οκτώ αγωνιστικές δείχνουν πως θα πετύχουν με άνεση τον στόχο της παραμονής. Αντιθέτως η "δυσκοίλια" στο σκοράρισμα (μόνο τέσσερα γκολ) Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, με πέντε ήττες στον ίδιο αριθμό αγώνων βρίσκεται στην προτελευταία θέση και ήδη έχει μπλέξει.

Στο ίδιο πρωτάθλημα, επιλέγω τον άσο στο Γκουαρανί-Οέστε. Υψηλές πτήσεις για τους γηπεδούχους, με πέντε νίκες σε οκτώ ματς φιγουράρουν στη δεύτερη θέση διαθέτοντας και την πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας. Η Οέστε παραμένει χαμηλά, με εμφανές πρόβλημα στο σκοράρισμα και με συνέπεια να έχει περιοριστεί στις δύο νίκες.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ρισκάρω με το διπλό στο Μινεσότα-Πόρτλαντ Τάιμπερς. Οι γηπεδούχοι, στην πρώτη τους χρονιά στην MLS εμφανίζονται προβληματικοί, εξαρχής βρίσκονται στην τελευταία θέση της Δύσης έχοντας "τρύπια" άμυνα (δέχονται περισσότερα από δύο γκολ κατά μέσο όρο) και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται λόγος για πλέι οφ. Το Πόρτλαντ δεν εντυπωσιάζει ακριβώς, ωστόσο διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό σύνολο που ειδικά μεσοεπιθετικά έχει πολλές εξαιρετικές λύσεις. Στις προσφερόμενες τιμές, το διπλό το αξίζει το ρίσκο.

Από την MLS, επιλέγω και τον άσο στο Σιάτλ-Ορλάντο Σίτι. Οι πρωταθλητές παρά την προ ημερών ήττα στην έδρα της Νέας Υόρκης Σίτι έχουν βρει τα πατήματά τους και τουλάχιστον μπροστά στο κοινό τους δεν... χαρίζουν κάστανα (μόνο μια ήττα σε επτά εντός έδρας αγώνες). Ντεφορμέ το Ορλάντο, με την ισοπαλία κόντρα στο Μόντρεαλ συμπλήρωσε πια εννιά ματς χωρίς νίκη, έχει μόλις ένα διπλό και πιθανότατα θα αγωνιστεί χωρίς τον μακράν καλύτερο παίκτη του, τον εξαιρετικό Καναδό επιθετικό Λαρίν, οπότε ο άσος είναι το πρώτο σημείο.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι