Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Θέαμα στο Ρωσία-Πορτογαλία


Stoiximatix
Stoiximatix 2017-06-20

Ωραία παιχνίδια με το… καλημέρα στο Confederations και ειδικά η ματσάρα της Πορτογαλίας με το Μεξικό μας τρέλανε! Απίθανος, μαγικός ο Κριστιάνο, σε κέφια ο Κουαρέσμα, μας άρεσε ο Ζέλσον, όχι όμως και η άμυνα του Φερνάντο Σάντος. Τι έγινε;;; Η Ρωσία έκανε τις φάσεις, η πίεση βγήκε σε καλό και αναμένεται το ίδιο καλή και κόντρα στους Ιβηρες. Βλέπουμε να σκοράρουν και οι δυο, αλλά και τον Κριστιάνο να βλέπει δίχτυα! Ασίστ, εξαιρετικές ενέργειες και διάθεση για απαντήσεις στους… Ισπανούς!

Στην MLS πάμε με Σιάτλ! Το πάλεψε όμως δεν τα κατάφερε στην ισχυρή έδρα της Νέας Υόρκης Σίτι. Οι Σάουντερς ψάχνουν αντίδραση, έχουν υποστεί μόνο μια ήττα σε επτά εντός έδρας αγώνες, ενώ είχαν προηγηθεί πέντε απανωτά no goal. Απέναντί τους το Ορλάντο, το οποίο έμεινε με μόλις μία νίκη στα εννιά τελευταία ματς, ενώ έχει μόνο ένα διπλό. Θα στηρίξουμε τον άσο, αφού το Σιάτλ είναι ομάδα που πιέζει με το… καλημέρα και το Ορλάντο μακριά από την έδρα του δεν μπορεί να κρατήσει εστία ανέπαφη!

Επόμενος σταθμός η Βραζιλία και η στήριξη στη Φιγκεϊρένσε! Από το κακό στο χειρότερο η γηπεδούχους και η διοίκηση για να… σοκάρει τους παίκτες προχώρησε σε αλλαγή προπονητή! Πάντα, ένα νέο πρόσωπο στον πάγκο αλλάζει την ψυχολογία των παικτών και φυσικά το ρόστερ δεν είναι κακό. Απέναντι της η Λουβερντένσε, ομάδα της ισοπαλίας. Ναι, βάζει δύσκολα στον αντίπαλο, αλλά δεν έχει την ποιότητα για την υπέρβαση.

Εβδομο σερί ματς αήττητη η Τούρκου, ομάδα που έχει ως βασικό στόχο την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, ενώ επέστρεψαν τα χαμόγελα για την εικόνα της επίθεσης. Δημιουργεί φάσεις, σκοράρει και ανεβαίνει βαθμολογικά. Ευκαιρία να συνεχίσει το σερί της και η Εκένας δεν πείθει… Δυο σερί ήττες με πρόβλημα στην επίθεση, αφού δυσκολεύεται να δημιουργήσει.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι