Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ανώτερη η Ντιναμό Κιέβου


Stoiximatix
Stoiximatix 2017-10-17

Οι αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ξεχωρίζουν βέβαια στο νέο κουπόνι, όπου κατέληξα σε δύο σημεία και δύο πονταρίσματα τερμάτων. Το τετραήμερο κύλησε θετικά για την στήλη, με 3/4 και… ναυαρχίδα το 3.30 στο διπλό της Φορτούνα Σιτάρντ.

Με ανεβασμένη ψυχολογία, θα επιλέξω και πάλι μια υψηλή απόδοση, τζογάροντας στον άσο της Φέγενορντ κόντρα στην Σαχτάρ, σε ένα ματς που άλλωστε έχουν… σημαδέψει οι πρωταθλητές Ολλανδίας. Η παρουσία άλλωστε των Σίτι και Νάπολι φαντάζει απαγορευτική για ελπίδες πρόκρισης οπότε το ματς με την Σαχτάρ φαντάζει καθοριστικό για την Φέγενορντ και το 3.15 με πείθει. Θα ποντάρω και στο καλοπληρωμένο αμφίτερμα της αναμέτρησης Άντερλεχτ – Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι αποτελούν αδιαμφισβήτητα το φαβορί της αναμέτρησης και θα εκτιμώ πως θα επιστρέψουν νικητές από τις Βρυξέλλες. Η αλλαγή πάντως στην τεχνική ηγεσία των Βέλγων και η άγνοια κινδύνου ένεκα της έλλειψης άγχους επί του μεγάλου φαβορί, αβαντάρει τις ελπίδες των γηπεδούχων για μια ανταγωνιστική εικόνα και γιατί όχι, ακόμα και ενός γκολ.

Θα επιλέξω και το λογικό over της αναμέτρησης Ζούλτε Βάρεγκεμ–Φιτέσε που κάλλιστα μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Οι γηπεδούχοι έχουν δεχτεί ήδη επτά γκολ μετά από έξι αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι έξι, ενδεικτικό της έλλειψης εμπειρίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα εντός συνόρων αποτελέσματα τους φανερώνουν βέβαια αρκετές επιθετικές αρετές και σε συνδυασμό με την ανάγκη για βαθμών και για τις δύο ομάδες, περιμένω ένα «ανοιχτό» ματς με αρκετά γκολ. Τέλος, θα κλείσω με τον άσο της Ντιναμό Κιέβου κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις. Οι δυο ομάδες εχουν… ανοιχτούς λογαριασμούς από τις πρόσφατες αναμετρήσεις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου οι Ελβετοί «έκλεψαν» την προκριση με γκολ στις καθυστερήσεις (2-0, ήττα 3-1 στο Κιεβο). Έκτοτε, πολλά έχουν αλλάξει, η Ντιναμο παρουσιάζεται αψεγάδιαστη στο Γιουροπα Λιγκ (2/2) και το 1.55 μπορεί να επαναληφθεί, όπως άλλωστε είχε συμβεί και πριν μερικούς μήνες! Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι