Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Διπλά Χέρτα και Βάσκο


Bet Agent
Bet Agent 2017-10-17

Από την στιγμή που διεξάγεται η 3η αγωνιστική στους ομίλους σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, το κουπόνι είναι ενδιαφέρον, χωρίς να λείπουν φυσικά και εμβόλιμες αγωνιστικές από Αγγλία και Βραζιλία.

Από την Λιγκ1 κατηγορία της Αγγλίας, θα κρατήσω τον άσο της ΜΚ Ντονς που υποδέχεται την Γουόλσολ, με όσο ρίσκο συνεπάγεται αυτό. Οι γηπεδούχοι δεν είναι στα καλύτερα τους (δυο σερί ήττες) αλλά η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα πλέον για την ομάδα του Ρόμπι Νέϊλσον, αν θέλει να ελπίζει σε μια θέση για τα πλέι-οφ ανόδου. Η Γουόλσολ σαφέστατα δεν αποτελεί κανένα μεγαθήριο, ενώ παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, με βασικό στόχο την εξασφάλιση της παραμονής. Οριακά αποδεκτός ο άσος στις τιμές φαβορί που προσφέρεται.

Εμβόλιμη αγωνιστική μέσα στην εβδομάδα και για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Βραζιλίας και θα σταθώ στο διπλό της Βάσκο Ντα Γκάμα που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δύσκολα πλέον ελπίζουν στην παραμονή. Έχουν αρκετές αμυντικές αδυναμίες που σίγουρα μπορεί να εκμεταλλευτεί η Βάσκο και να πετύχει την Τρίτη διαδοχική της νίκη, ώστε να παραμένει σε τροχιά διεκδίκησης μιας θέσης για το Κόπα Λιμπερταδόρες της επόμενης περιόδου. Το διπλό δεν αποτελεί καμιά στοιχηματική ευκαιρία αλλά έχει βάση.

Από το Γιουρόπα Λιγκ και στον 11ο όμιλο, Βάρεγκεμ και Φίτεσε αναμετριούνται στο Βέλγιο, με μοναδικό στόχο την νίκη για να διατηρήσουν όσες ελπίδες έχουν για πρόκριση. Μετά τα δυο πρώτα παιχνίδια και οι δυο πλευρές μετράνε ισάριθμες ήττες, οπότε το τρίποντο είναι μονόδρομος από την στιγμή μάλιστα που οι δυο πρωτοπόροι, παίζουν μεταξύ τους. Ομάδες που σκοράρουν εύκολα, οπότε το Over είναι σε πρώτο πλάνο για επαλήθευση, έστω και αν η απόδοση είναι σχετικά μικρή. Τέλος και πάλι για το Γιουρόπα και τον 10ο όμιλο, η Ζόρια υποδέχεται την Χέρτα, με τους βερολινέζους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη που θα τους βάλει δυνατά και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης. Δεν τίθεται θέμα ποιότητας μεταξύ των δυο πλευρών, με την Ζόρια πάντως να παίζει χωρίς άγχος. Η Χέρτα, προέρχεται από ήττα στην Μπουντεσλίγκα (εντός από Σάλκε) και θέλει να αντιδράσει για να ανεβάσει και την ψυχολογία της.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι