Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Κλασικά με Κάτω Χώρες


Stoiximatix
Stoiximatix 2017-12-15

Η απεργία της Πέμπτης προσθέτει δυσκολία στην «ανάγνωση» του νέου κουπονιού καθώς «χάνουμε» μια ημέρα ειδησεογραφίας. Θα στηριχθώ έτσι πρωτίστως στην φόρμα και το κίνητρο με επιλογές από τα πρωταθλήματα των Κάτω Χωρών.

Θα ξεκινήσω με την «μικρή» κατηγορία Ολλανδία όπου θα ρισκάρω με το διπλό της Φόλενταμ στο Βααλβάικ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει, έστω και ετεροχρονισμένα, τα πατήματα τους και εξαπέλυσαν αντεπίθεση για να… προλάβουν το τρένο των πλέι οφ. Για πρώτη φορά φέτος προέρχονται από ένα αήττητο τριών αγωνιστικών με πειστικές μάλιστα εμφανίσεις και εκτιμώ πως θα επιστρέψουν με θετικό αποτέλεσμα από το Βααλβάικ. Πόσο μάλλον όταν οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πιο βαριά ήττα της σεζόν (Φορτούνα, 6-0) και θα αγωνιστούν με σημαντικές απουσίες.

Θα επιμείνω στην Β΄ Ολλανδίας ποντάροντας στο… φεστιβάλ τερμάτων στο ματς της Καμπούρ με τη Ντόρντρεχτ. Οι φιλόδοξοι γηπεδούχοι μετά την αλλαγή τεχνικού καλούνται να καλύψουν το χαμένο έδαφος και οι οιωνοί είναι στο πλευρό τους! Η Ντόρντρεχτ διάγει τις χειρότερες ημέρες της σεζόν (τρεις σερί ήττες), αποτελεί… κολλημένη με το over (6 σερί αγωνιστικές και 7/8 εκτός έδρας) και εκτιμώ πως δύσκολα θα αποφύγει μια «βαριά» ήττα.

Στο γειτονικό Βέλγιο θα επιλέξω αρχικά, το συνετό, όσο και «φτωχό» αμφίτερμα στο ματς της Μουσκρόν με την Οστάνδη. Οι γηπεδούχοι αποτελούν… πρωταθλητές στο συγκεκριμένο ποντάρισμα καθώς μετρούν 9/9 εντός έδρας! H φορμαρισμένη εσχάτως Οστάνδη σκοράρει εύκολα και μπορεί να αβαντάρει στην εμφάνιση υψηλού σκορ.

Θα κλείσω με την «μικρή» κατηγορία του Βελγίου και το διπλό της Σερκλ Μπριζ στο Βέστερλο. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα έχει… περίεργο σύστημα διεξαγωγής, καθώς την άνοδο θα εξασφαλίσει ο νικητής από τον «τελικό» ανάμεσα στους δύο νικητές περιόδων που έχει χωριστεί η φετινή λίγκα. Το ένα εισιτήριο έχει ήδη κατακτηθεί από την Γουίλρικ και για την 2η παλεύουν τέσσερις ουσιαστικά ομάδες. Η Βέστερλο δεν πείθει φέτος, μετρώντας άλλωστε μόλις μια νίκη στα δέκα τελευταία και η ανταγωνιστική Σερκλ Μπριζ μπορεί να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς από το «Κάουπχε». Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι