Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Προβληματίζει το Πόρτλαντ


Genius
Genius 2018-03-24

Οι φιλικοί αγώνες των εθνικών ομάδων και τα επίσημα των «μικρών» εθνικών έχουν… πετσοκόψει τα πρωταθλήματα για αυτό το Σαββατοκύριακο, αν και προσωπικά οι αγαπημένες μου λίγκες (Λιγκ2, ΗΠΑ, Αυστραλία) είναι όλες στις «επάλξεις».

Ξεκίνημα από το νησί, όπου κυκλώνω τον άσο στο Γουίκομ-Πορτ Βέιλ. Οι γηπεδούχοι διαθέτοντας πολύ παραγωγική επίθεση (έμειναν «άσφαιροι» μόνο στο ένα από τα 17 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα) διεκδικού πια με μεγάλες αξιώσεις την απευθείας άνοδο και έχουν μπροστά τους την ευκαιρία για ακόμη ένα σημαντικό βήμα. Στη χειρότερη κατάσταση της περιόδου βρίσκεται η Πορτ Βέιλ, που παραμένει χωρίς νίκη για το 2018 (13 αγωνιστικές).

Από την MLS, θα κρατήσω τον άσο στο Ντάλας-Πόρτλαντ. Ανέκαθεν ισχυροί στο Τέξας οι γηπεδούχοι, το απέδειξαν και με το ευρύ όσο και άνετο 3-0 επί του ισχυρού Σιάτλ. Το Ντάλας στηρίζεται στην εξαιρετική μεσαία γραμμή και εφόσον μπορέσει να περιορίσει τη δράση του Ντιέγκο Βάλερι θεωρώ πως θα πάρει τη νίκη. Οι Τίμπερς ήταν απογοητευτικοί στη Νέα Υόρκη δεχόμενοι τέσσερα γκολ από τους Ρεντ Μπουλς, δεν έχουν βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές και νομίζω πως έτσι θα μείνουν για ακόμη μία εβδομάδα.

Στη Β’ Ιταλίας, κρατάω τον άσο στο Παλέρμο-Κάρπι. Πανίσχυρη στη Σικελία η Παλέρμο και σε κάθε περίπτωση ανώτερης της Κάρπι, έχει απόλυτη ανάγκη τη νίκη ώστε να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και της απευθείας ανόδου και περιμένω να τα καταφέρει.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι