Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

«Βρέχει» γκολ στο Κορτράικ


Stoiximatix
Stoiximatix 2018-05-11

Σε δύο άσους και ένα ποντάρισμα τερμάτων κατέληξα στο νέο κουπόνι. Κλασικά, θα επιμείνουμε σε επιλογές από τα πλέι οφ σε Κάτω Χώρες με… κίντερ έκπληξη, τον εξαιρετικό σε απόδοση άσο της Ροβάνιεμι στην Φινλανδία.

Θα ξεκινήσω με το… φεστιβάλ τερμάτων στο αδιάφορο βαθμολογικά ματς της Κορτράικ με την Μουσκρόν στα πλέι οφ Βελγίου. Οι δύο ομάδες έχουν ξεμείνει από στόχους και περιμένω ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες που θα κριθεί σε υψηλό σκορ. Οι γηπεδούχοι μετρούν 6/8 over, οι φιλοξενούμενοι πέντε στα επτά τελευταία και το σκορ κάλλιστα μπορεί να ξεφύγει και αυτή την φορά και «ανεβάζω» το line στο 3,5.

Στη γειτονική Ολλανδία, θα εμπιστευθώ την Ουτρέχτη από το πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Χέρενφεν. Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το χορταστικό 4-3 στον πρώτο αγώνα, όπου η Ουτρέχτη βρέθηκε να χάνει 3-0, απάντησε αλλά η Χέρενφεν πήρε τη νίκη με γκολ στο 88’! Αυτή την φορά περιμένω ένα πιο πειθαρχημένο ματς όπου οι γηπεδούχοι θα επιβάλλουν τον ρυθμό τους και θα εξαργυρώσουν την εμπειρία τους με νίκη πρόκριση. Η Ουτρέχτη παρουσιάστηκε αξιόπιστη μπροστά στο κοινό της σε όλη σχεδόν την διάρκεια της κανονικής σεζόν, ενώ η Χέρενφεν παρουσίασε μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοση της.

Θα κλείσω με τον άσο της Ροβάνιεμι επί της Κουόπιο καθώς κρίνεται υπερβολικό τον φαβοριτισμό των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι έχουν αφήσει υποσχέσεις φέτος και μπορούν να επαληθεύσουν τον εξαιρετικό σε απόδοση άσο. Καλές επιλογές.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι