Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

«Το Στοίχημα» Συνδρομητικό
Γιατί Συνδρομητικό;
Συνδρομητικό Τι μου παρέχει; Πόσο κοστίζει; Πως θα το αποκτήσω;

Γιατί συνδρομητικό;

Το site του "Στοιχήματος" ουσιαστικά ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2002 με λίγες ειδήσεις και σελίδες καθώς και ένα προσωπικό 2 και στη συνέχεια 3 ατόμων. Δεν υπήρχε καν σκέψη για ιδιόκτητο server και φιλοξενούταν σε ένα μηχάνημα μαζί με πολλα άλλα site με συνέπεια πολλές φορές να υπάρχουν προβλήματα στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας. Η προσπάθεια ήταν από την αρχή στη λογική της "συνοδείας" της εφημερίδας, μια προσφορά στους αναγνώστες μας με ειδήσεις τελευταίας στιγμής και "LIVE Σκόρ" το οποίο δεν ήταν δυνατόν να γίνει σε ένα έντυπο μέσο.

Από τότε κύλισε αρκετό νερό στο αυλάκι και το site πλέον απασχολεί το σύνολο των δημοσιογράφων της εφημερίδας που παρέχουν ειδήσεις και προγνωστικά, έχει ένα μόνιμο επιτελείο 6 δημοσιογράφων καθώς και 1 τεχνικού. Επίσης περάσαμε και σε επαγγελματικό νοικιασμένο server (που κοστίζει πολύ περισσότερο από ένα απλό site) στη ForthNET, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα στο χώρο του Internet. Πλέον μπορούμε να εξυπηρετήσουμε περισσότερους επισκέπτες και ταχύτερα.

Alexa Traffic Graph for www.tostoixima.gr Στο στάδιο που βρίσκεται στο site, έχει φτάσει να βρίσκεται ανάμεσα στα πρώτα 100 site στην Ελλάδα σύμφωνα με το ALEXA.COM και μάλιστα εδώ και αρκετό καιρό σταθερά στη 15η θέση. Για να διατηρηθεί όμως το επίπεδο των υπηρεσιών του επειδή ακριβώς πλέον η συντήρησή του και ανανέωσή του κοστίζει αρκετά στην εφημερίδα αποφασίστηκε να γίνει συνδρομητικό σε σελίδες στατιστικών και προγνωστικών.

Συνδρομητικό Τι μου παρέχει; Πόσο κοστίζει; Πως θα το αποκτήσω;