Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

«Το Στοίχημα» Συνδρομητικό
Τι μου παρέχει;
Συνδρομητικό Τι μου παρέχει; Πόσο κοστίζει; Πως θα το αποκτήσω;

Τι προσφέρει το συνδρομητικό μέρος;

Το συνδρομητικό κομμάτι του site παριλαμβάνει όλες τις σελίδες με προγνωστικά για Στοίχημα, Ελληνικά Πρωταθλήματα και Μπάσκετ («Προγνωστικά», «Παίχτη», «Τσιμπίδα», «Πριν το Πρακτορείο») καθώς και όλες τις σελίδες που υπόκεινται στην κατηγορία της προγνωστικής είδησης.

Στο συνδρομητικό κομμάτι συγκαταλέγονται και όλες οι σελίδες με στατιστικά (Βαθμολογίες όλων των ειδών, Αγωνιστικά Προγράμματα, Επόμενα-Προηγούμενα, Εντός-Εκτός, Προϊστορίες κτλ).


Τι παραμένει ελεύθερο;

Ελεύθερες για όλους τους επισκέπτες μας παραμένουν οι ειδήσεις των κεντρικών σελίδων, καθώς και το αρχείο ειδήσεων. Επίσης ελεύθερο παραμένει και το LIVE Σκόρ όλων των ειδών καθώς και οι νικήτριες στήλες των παιχνιδιών του Ο.Π.Α.Π. Η πολιτική μας σχετικά με τα LIVE Σκόρ αλλάζει από 1/1/2005.

Τι άλλο πρόκειται να δείτε:

Στο πλάνο εργασιών του site επίκειται ακόμα στενότερη συνεργασία με την εφημερίδα αφού μεταφέρονται σε κοινό κτίριο. Οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερες ειδήσεις-αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού σε μεγάλο βαθμό υποκαθιστώντας την εφημερίδα.

Επίσης ετοιμάζονται ακόμα περισσότερα στατιστικά και η ενοποίησή τους σε μια κοινή πλατφόρμα ώστε εύκολα και γρήγορα να βρίσκει ο παίχτης οποιοδήποτε στατιστικό θέλει για κάθε ομάδα ή αγώνα που τον ενδιαφέρει!

Συνδρομητικό Τι μου παρέχει; Πόσο κοστίζει; Πως θα το αποκτήσω;