Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

«Το Στοίχημα» Συνδρομητικό
Πόσο Κοστίζει;
Συνδρομητικό Τι μου παρέχει; Πόσο κοστίζει; Πως θα το αποκτήσω;

Πότε αλλάζει;

Η αλλαγή του site σε συνδρομητικό έγινε την 1 Φεβρουαρίου 2004. Η μεγάλη αλλαγή στο συνδρομητικό μέρος του site ξεκινάει από 1/1/2005 όταν και τα live σκόρ γίνονται συνδρομητικά. Μπορείτε να παραγγείλετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας ώστε να λάβετε κωδικό πρόσβασης και ακολουθώντας της οδηγίες για την αποπληρωμή της.

Πόσο κοστίζει;

Μοναδική επιλογή συνδρομής είναι η ετήσια (12μηνη) και ανέρχεται στο ποσό των μόνο 100 ευρώ ! Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι 31/12/2004 και από την 1/1/2005 το ποσό της ετήσιας συνδρομής ανεβαίνει στα 100 ευρώ. Επίσης όσοι αγοράσουν συνδρομή πριν την 1/1/2005 μπορούν να αγοράσουν συνδρομή για μέχρι 3 χρόνια (36 μήνες) στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ ανά έτος.

Η απόφασή μας αυτή, να κοστίζει τελικά το συνδρομητικό μέρος του site μόνο ένα ευρώ την εβδομάδα είναι μοναδική στα συνδρομητικά site στο χώρο του Στοιχήματος. Δυστυχώς η τολμηρή απόφασή μας, αντίθετα με τα υπόλοιπα site, που ΔΕΝ κάναμε συνδρομητικό το "LIVE Σκόρ" το οποίο ζητάνε οι πιο πολλοί επισκέπτες μας, δεν ανταμείφθηκε από τους πολυάριθμους επισκέπτες μας. Αποτέλεσμα από το 2005 να είναι και τα LIVE Σκόρ συνδρομητικά.

Δεν θέλουμε να αναγκάσουμε κάποιον να γίνει συνδρομητής, όμως η τιμή είναι πολύ δελεαστική και της λογικής ότι αφού θα προσφέρονται τα περιεχόμενα της εφημερίδας συμφέρει τους (ηλεκτρονικούς) φίλους μας να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση στα περιεχόμενα της εφημερίδας καθώς επίσης και σε ειδήσεις της τελευταίας στιγμής με μια πολύ χαμηλή τιμή.

Συνδρομητικό Τι μου παρέχει; Πόσο κοστίζει; Πως θα το αποκτήσω;