Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Ποιοτική η Νέα Υόρκη


Genius
Genius 2015-04-28

Αμέτρητες και πάλι οι επιλογές μας, με την προσθήκη των αγώνων της Παρασκευής να μεγαλώνει σαφώς το πρόγραμμα. Στο πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, ασφαλής επιλογή φαντάζει ο άσος στο Νέα Υόρκη-Κολοράντο. Οι γηπεδούχοι Ρεντ Μπουλς είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος και ειδικά στην έδρα τους δεν… χαρίζουν κάστανα, την ώρα που το Κολοράντο αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες στο πρώτο κομμάτι της περιόδου έχοντας όλη κι όλη μία νίκη σε επτά αγώνες.

Στο Σαμπιονά, η Μαρσέιγ καλείται να βάλει φρένο στην κάκιστη πορεία των τελευταίων αγωνιστικών και να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Μετς αν δεν θέλει να μείνει έξω και από το Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί που πριν λίγο καιρό διεκδικούσαν με μεγάλες αξιώσεις τον τίτλο, οι Μασσαλοί γνώρισαν διαδοχικές καταστροφικές ήττες και εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν τους… παίρνει για νέα γκέλα. Ομάδα με πολλές αδυναμίες η Μετς και θα ρισκάρω με το διπλό.

Δύο σημεία με ενδιαφέρον προκύπτουν από το πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής, που βρίσκεται λίγες στροφές πριν τον τερματισμό. Αρχικά στο Μαμελόντι-Κάιζερ Τσιφς θα πάω με τον άσο, παρότι οι φιλοξενούμενοι είναι μακράν η ισχυρότερη ομάδα της κατηγορίας και με τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής εξασφάλισαν και τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Αυτό είναι όμως και το στοιχείο που με οδηγεί στον άσο, καθώς η Κάιζερ μπορεί να σκέφτεται ήδη τις διακοπές αλλά αντιθέτως οι γηπεδούχοι έχουν απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν την δεύτερη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αρκετά ισχυρή στην έδρα της η Μαμελόντι, που μπορεί να εκμεταλλευτεί τη βαθμολογική αδιαφορία του αντιπάλου και να κατακτήσει την πολύτιμη νίκη.

Βάσει κινήτρου, θα παίξω και τον άσο στο Ορλάντο Πάιρετς-Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τις αφρικανικές διασυλλογικές διοργανώσεις (είτε για το Τσάμπιονς Λιγκ είτε για το Κονφεντερέισονς Καπ) και απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στα μέσα της κατάταξης και ήδη έχει ξεμείνει από στόχους, ενδεχόμενη απώλεια της νίκης θα ισοδυναμεί με έκπληξη πρώτου μεγέθους. Εξάλλου, στους φιλοξενούμενους υπάρχει και απογοήτευση για την ήττα-αποκλεισμό στον ημιτελικό κυπέλλου το περασμένο Σαββατοκύριακο.


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι