Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Κλασικά με Λιγκ2


Genius
Genius 2022-04-01

Στο νησί, αρχικά πάω με τον συνδυασμό άσου και over στην μάχη των δύο.. άκρων με αντιπάλους Φόρεστ Γκριν και Σκάνθορπ. Εδώ και πολύ καιρό οι «οικολόγοι» έχουν εγκατασταθεί στην κορυφή, μάλιστα διατηρούσαν και σημαντική διαφορά από τους διώκτες τους ωστόσο το τελευταίο διάστημα έκαναν «κοιλιά» και έτρεξαν σερί επτά αγωνιστικών χωρίς τρίποντο (0-4-3) μετά από αήττητο 19 αγωνιστικών με 12 νίκες! Η άνοδος είναι πια πολύ κοντά για την Φόρεστ Γκριν και η ουραγός δεν πρόκειται να της σταθεί εμπόδιο. Πολλά και άλυτα τα προβλήματα της Σκάνθορπ κυρίως στο αμυντικό κομμάτι και η λογική λέει πως θα ηττηθεί με κάτω τα χέρια εδώ.

Επόμενη επιλογή από την Λιγκ2, το διπλό στο Ροτσντέιλ-Σουίντον. Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο, με τους γηπεδούχους από τη στιγμή που εξασφαλίστηκαν να κάνουν.. αγγαρεία όπως φανερώνουν οι μόλις δύο νίκες στα δέκα τελευταία (2-3-5) αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για απώλεια κυνηγώντας θέση στα πλέι οφ. Πολύ αποτελεσματική εκτός έδρας η Σουίντον, θα την ακολουθήσω.

Από την ίδια κατηγορία, μου αρέσει και ο άσος στο Μπρίστολ Ρόβερς-Μπράντφορντ. Οι «πειρατές» φουλάρουν για την άνοδο, καθώς με εντυπωσιακό σερί 8-1-2 εισήλθαν στις θέσεις πλέι οφ και η όρεξη τους έχει ανοίξει για τα καλά. Η Μπράντφορντ είναι από τις πιο αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες, σπάνια κρατάει ανέπαφη εστία και ο άσος είναι το πρώτο σημείο.

Πάμε και στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα κρατήσω τον άσο στο Νιου Ινγκλαντ. Αρνητικό το ξεκίνημα των «επαναστατών», που μετά και την απρόσμενη ήττα στο Σάρλοτ έμειναν με μόλις μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές. Σύνολο με μεγάλες επιθετικές αρετές η Νιου Ινγκλαντ και σταδιακά θα της ξεδιπλώσει. Ελπίζω αυτό να γίνει απέναντι στους Ρεντ Μπουλς, που δεν είναι αμελητέα ποσότητα μεν ωστόσο στα ταξίδια τους συνήθως αποδυναμώνονται αρκετά. Σε.. εξευτελιστικά επίπεδα ο φαινομενικά βέβαιος άσος, θα τον συνδυάσω με το πολύ πιθανό over.

273. Μπρίστολ Ρόβερς-Μπράντφορντ 1 1.97
275. Ροτσντέιλ-Σουίντον 2 2.47
278. Φόρεστ Γκριν-Σκάνθορπ 1&over 1.85
570. Πόρτλαντ Τάιμπερς-ΛΑ Γκάλαξι 1 2.15


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι