Site Logo

Το καλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ κάθε μέρα !

Facebook    Twitter    RSS Feed 

Ελληνικά
English
 
 
Live scores:
newspaper tostoixima
Newspaper cover page thumbnail Newspaper cover page thumbnail

Καλύτερο το Μόντρεαλ


Genius
Genius 2022-04-15

Στην τελική ευθεία βρίσκονται τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δεν θα πρωτοτυπήσω ούτε αυτό το 4ήμερο ποντάροντας σε ένα παρολί με Λιγκ2 και MLS. Αρχικά στο νησί πάω με τον συνδυασμό άσου και over στο Εξετερ-Κόλτσεστερ. Σε όλα υπερέχουν οι «Ελληνες», που έχουν πανίσχυρο κίνητρο καθώς φιγουράρουν στην δεύτερη θέση και βρίσκονται πολύ κοντά στην απευθείας άνοδο. Τη δικαιούνται άλλωστε, παρουσιάζονται σταθεροί καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν και μετρούν μόλις μία ήττα στις 18 τελευταίες αγωνιστικές (12-5-1). Αντιθέτως, η Κόλτσεστερ είναι μία από τις πιο ασταθείς ομάδες, παρόλα αυτά μπόρεσε να εξασφαλιστεί. Παραμένει βεβαίως χαμηλά, έχοντας μία από τις πιο ευάλωτες άμυνες του πρωταθλήματος. Ο άσος φαντάζει.. μπετόν αλλά πληρώνει λίγο, όχι όμως και αν συνδυαστεί με το πολύ πιθανό over.

Η έτερη επιλογή μου από την Λιγκ2 είναι το διπλό στο Χάρτλπουλ-Πορτ Βέιλ. Και εδώ μονόπλευρο το ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχους εδώ και λίγο καιρό να είναι παντελώς αδιάφοροι βαθμολογικά. Αντιθέτως η Πορτ Βέιλ βρίσκεται στα καλύτερα της, καθώς μετά την αλλαγή έτους ξαφνικά μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο και έχει φτάσει πλέον να διεκδικεί απευθείας άνοδο. Επτά νίκες στο αήττητο οκτώ αγωνιστικών για την φοβερή και τρομερή εσχάτως Πορτ Βέιλ, με αυτά τα δεδομένα εξυπακούεται πως έχει τον πρώτο λόγο εδώ. Πάμε στις Ηνωμένες Πολιτείες, πρώτα με τον συνδυασμό άσου και over στο Μόντρεαλ-Βανκούβερ. Πολύ καλό το ξεκίνημα των γηπεδούχων που έρχονται από δύο κολλητά διπλά και στο καναδικό ντέρμπι επιθυμούν ανάλογη συνέχεια. Πιθανότατα θα το πετύχουν, μιας και το Βανκούβερ συνήθως δεν… μπορεί στα ταξίδια του, χάνοντας από την ήδη περιορισμένη του δυναμική. Τα μέχρι τώρα ματς των δύο ομάδων φωτογραφίζουν και τα πολλά γκολ.

Στην MLS, μου αρέσει και ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over στο Τορόντο-Φιλαδέλφεια Γ. Καλό ξεκίνημα και από τις δύο ομάδες και κυρίως των φιλοξενούμενων. Αμφότερες ξεκάθαρα βασίζονται στις παραγωγικές τους επιθέσεις, με το Μόντρεαλ να μετράει πέντε διαδοχικά γκολ-γκολ και over ενώ το Βανκούβερ τέσσερα συνεχόμενα, προφανής επιλογή το ποντάρισμα τερμάτων.

119. Εξετερ-Κόλτσεστερ 1&over 2.45
150. Χάρτλπουλ-Πορτ Βέιλ 2 2.10
366. Μόντρεαλ-Βανκούβερ 1&over 2.40
389. Τορόντο-Φιλαδέλφεια Γ. G&over 2.25


Διπλό ανόδου για Νορθάμπτον


Παιχνίδι με τα τέρματα


Δυνατοί άσοι